tiistai 11. marraskuuta 2014

YSTÄVÄN TYYLIÄ

Tällä kertaa parrasvaloissa on ystäväni L Uve.  Tutustuin häneen joitakin vuosia sitten täällä Espanjassa. Olen aina ihaillut todella suuresti hänen persoonallisia kuvia ja omanlaista tyyliään, jotka jaksavat yllättää kerta toisensa jälkeen. 

L Uve on erittäin muuntautumiskykyinen ja hänen kuvansa ovat todella kivoja, joista välittyy paljon. Ne ovat kuin taidetta ja muutenkin ne ovat mielestäni todella erilaisia. 

Niinpä halusin, että tekin voisitte tutustua häneen ja joihinkin hänen kuviinsa. Pyysin L Uvea vierailemaan blogissani ja suureksi iloksi hän suostui kera pienen haastattelun.


Esittelisitkö itsesi, kiitos. Hei, olen L Uve. Olen espanjalainen. Rakastan musiikkia ja sarjoja, jotka lataan netistä, sekä Ian Curtisia, sisälmyksiä kikherneiden kanssa kesällä ja keittoja ympäri vuoden.   

Tyyli
Kertoisitko hieman tyylistäsi?
Tyylini on moninainen. Se on melko impulsiivinen, vaikka pidän joistakin asioista kuten ikonisista 40-ja 50-luvun naisista ja vintagesta jämähtämättä kuitenkaan mihinkään tiettyyn tyyliin.

Seuraatko muotia? Joka kerta yhä vähemmän ja joka kerta minusta tuntuu enemmän, että olen antikapitalisti. Näkemykseni nähdä muoti ja maailma ovat kehittyneet paljon, ehkä osittain pettymyksestä nykyiseen sosioekonomiseen tilanteeseen.

Mistä ostat yleensä vaatteesi?
Tällä hetkellä ostan sellaisesta paikasta kuin American Apparel, vaikkakin vähän (se on yksi niistä vähistä kapitalistiyrityksistä, jotka itsekkäästi pelastaisin). Hym, Primark ja kirpputoreilta. En osta oikeastaan mitään Inditexistä.

Onko sinulla lempimerkkiä? Ollakseni rehellinen, ei oikeastaan, mutta sanoakseni jotain, niin American Apparel.

Onko sinulla jokin lempiasukokonaisuus? Kyllä, en tiedä miksi, mutta olen tykästynyt legginsseihin ja urheiluvaatteisiin, ainakin tänä kesänä. Ulos mentäessä tykkään laittaa yläosaan jotain samettista ja alaosaksi mustat housut.

Miten luot asukokonaisuudet? No, harjoitusten ja virheiden kautta, suunnilleen. Lopulta tulee aina jotain. 
Kuvat

Kuvasi ovat hyvin erilaisia. Miten teet ne? Otan kuvat digitaalisella järjestelmäkameralla, jonka ostin ensimmäisellä palkallani. Joskus minä itse otan kuvat, toisinaan joku muu.

Jotkut kuvat ovat hyvin huomiota herättäviä/provosoivia. Miksi? Se on paljon hauskempaa ja tunnen, etteivät ne ole myöskään loukkaavia.


Mitkä ovat sinun lempikuvasi ja miksi? Lempikuviani ovat ne, jotka teen parhaan ystäväni Álvaron kodissa. Hänellä on paras maku.  
     
Kuvat: L Uve
post signature

6 kommenttia:

 1. Ihana vintage-tyyli! Suosikkini näistä oli keittiökuva!
  ¡Me encanta tu estilo vintage! Mi favorita de estas fotos es aquella en la cocina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, miustakin aivan ihana tyyli ja noi kuvat on niin upeita! :) Miun suosikkikuva on tuo ensimmäinen. :)

   Poista
 2. Mukavalta persoonalta vaikuttaa ja kuvat ovat mahtavia! Onko tämä ystäväsi näissä kuvissa itse mallina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat ovat todella upeita! :) Ne ovat vähän niinkuin taidetta, joten niitä täytyy katsoa mieli avoinna, mutta toki myös persoonana huipputyyppi. :) Joo, hän itse on tuossa siis mallina. :)

   Poista
 3. Näyttää kivalta ja todella persoonalliselta naiselta. Upeita otoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Oi, kiva kuulla! Miustakin nuo kuvat on mielettömän upeita!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)