sunnuntai 2. marraskuuta 2014

KUUKAUDEN BLOGI

Mukavia uutisia! Vivi Vinna on Pink Bubble-blogin marraskuun Kuukauden blogina. Jippii! Kirjoitin jo viime vuonna Susannalle, kun hän huhuili uusien blogien perään niitä esittelevään juttusarjaan. Silloin ei tärpännyt, mutta nyt vuotta myöhemmin pääsin mukaan.   

Pink Bubble on blogi blogimaailmasta, jossa käsitellään kaikkea siihen liittyvää ja annetaan vinkkejä moneen pulmaan. Olen vakkarilukija ja saanut moneen juttuun kullan arvoisia neuvoja. 

Kuukauden blogeissa esitellään erilaisia blogeja joko haastattelun tai arvioinnin kautta. Minun osuudessa yhdistyivät nuo kaksi. En tiennyt yhtään, mitä tuleman pitää Susannan arviointi-osuudessa, mutta kaikki risut ja ruusut otetaan mukisematta vastaan. 

Lisäksi juttuun tuli kuvia matkan varrelta. Juttusarjaan osallistuminen oli kiva kokemus. Siinä sai pohtia vastauksia tosissaan, mikä ei koskaan ole ainakaan huono asia. 
Minusta tuntuu, että juuri nyt minulla on paljon annettavaa blogille. Vaikka postaustahti on harventunut siitä, mitä se oli alkuaikoina, niin se ei johdu ideoiden vähyydestä. Vaikka oli sekin aika, jolloin tuntui, että pää löi tyhjää. Nykyisin vaan panostan enemmän tekstiin.  Uskon, että pidempään mukana olleet ovat huomanneet jonkinlaista kehitystä. Ainakin itse koen näin ja pyrin siihen koko ajan. Jotenkin kuvatkin tuntuvat hivenen laadukkaammilta, vaikka kamera on se sama vanha. 

Blogini on tosiaan ollut rönsyilevä ja ehkä muiden on ollut vaikea löytää punaista lankaa ja itsellenikin se selvisi joku aika sitten. Espanja ja tarinat. Kaikenlaisten tarinoiden kirjoittaminen ja kolumnit. Myös elokuva-ja sarjajuttuja on tulossa. Eli melko samoilla eväillä mennään; kirjoittaen siitä, mikä hyvältä tuntuu. 

Lisää voitte lukea Pink Bubble-blogissa!
post signature

6 kommenttia:

 1. Vau! Onnea! Ja jutun perusteella sähän sait ihan hyvät arvostelut. Olen itse samaa mieltä, että on kiva, että kirjoittelet sekä Espanjaan liittyvistä asioista että "yleismaailmallisista" jutuista. En kaipaa tämän punaisempaa lankaa blogiisi, on kiva, että aiheita on laidasta laitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihana! :) Tosi mukavaa kuulla, että tällaisenaan erilaiset juttuaiheet ovat olleet ok ja toimiva linja. En tosiaan tuon punaisempaa lankaa osaa itsekään määritellä. :D Tuntuu, että voisin / osaisin kirjoittaa melkein mistä vaan, kunhan se olisi itsestä tarpeeksi kiinnostava aihe! :P

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus oli sinun blogistasi :) Itsekin seuraan Pink Bubblea, koska sieltä löytää yleensä kaikkiin blogiongelmiin vastauksen. Varsinkin blogin ulkoasua en olisi yhtään osannut tehdä ilman Pink Bubblea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pink Bubble on kyllä tosi hyödyllinen. :) Täytyy minunkin alkaa viilailemaan blogin ulkoasua. :D Tuo banneri on ainakin menossa vaihtoon, on ollut menossa jo pidemmän aikaa, hih. :)

   Poista
 3. Huomasinkin jo Pink Bubblesta että sinut on valkattu, onnea! Kyllähän tässäkin ajassa kuin minä olen ollut lukijanasi, huomaa kehittymistä. Itsekin huomaan omassa blogissa -alkuajan kuvat olivat surkeita ja tekstikin paljon kökömpää kuin nykyään. Tosin aina välillä tulee bloggaamisessa kausia jolloin kaikki tökkii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar! :) Ja kiitos, kun olet jaksanut olla mukana matkassa näinkin pitkän ajan. :) Kehitys on hyvä juttu! :) Mutta oikeassa olet, välillä on kausia, jolloin tökkii itse kullakin ja kirjoittaminen ei innosta. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)