sunnuntai 14. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERIN 14.LUUKKU

Joulukortit olivat valmiina jo aikapäiviä sitten, mutta tosiaan vasta eilen sain ne vietyä postiin. Minusta kortti on kaunis ele ja jotenkin paljon henkilökohtaisempi kuin sähköisesti lähetetty tervehdys tai tekstiviesti.  

Espanjassa joulukortit ovat todella hienoja, mutta pelkästään yksi kortti maksaisi aika paljon. Toisekseen en ole nähnyt missään myynnissä monen joulukortin pakkausta –paitsi kiinalaisessa sekatavarakaupassa. Niinpä ostin sieltä. Pakkaus sisälsi kahdeksan korttia. Normaalisti pyrin suosimaan espanjalaisia pikkuputiikkeja ja siten tukea espanjalaista yrittäjyyttä, mutta nyt pääsin paljon helpommalla näin.

Tänään aion kirjoittaa kirjeen isoäidilleni ja kiikuttaa sen postiin heti huomenna. Vielä minulla on monta joulun to do -listalla. Mahtavaa, kun saa pikku hiljaa asioita eteenpäin. Muistakaa tekin viedä kortit ja kirjeet pian postiin!
post signature

2 kommenttia:

  1. Me ajateltiin ensin, ettei laiteta kortteja lainkaan. Nyt kun muutama tipahteli jo luukusta, niin mietittiin, että laitamme meille kortteja laittaneille kortit Kanarialta. Kuten sanoit, siellä kortit ovat hienoja ja vähän erilaisia kuin Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on tosi kiva idea laittaa kortit matkaan Kanarialta! :) Ja voi, miten varmasti ilostuttaa sen vastaanottajaa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)