torstai 25. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERIN 21.LUUKKU

Tämän luukun takaa kerron lahjoista. En kerro omia lahjatoiveitani, kuten monet muut bloggarit, vaan paljastan omat lahjasuunnitelmani. Blogiani ei tietääkseni lue kukaan lahjan saajista, hih.
 
Lahjat, olivat ne pieniä tai suuria, ovat osa joulua. Kirjoittelin joskus aiheesta tässä postauksessa. Enää en ole jaksanut stressata lahjoista, vaan oikeastaan ne ovat valikoituneet ikään kuin luonnostaan. Tai sitten sattumalla on ollut näppinsä myös pelissä, sillä esimerkiksi yksi lahjoista tuli vastaan aika päiviä sitten ollessani vielä Suomessa. Ja jo silloin tuli mieleen, että hei, miten ihana lahja tuo olisikaan juuri sille tietylle henkilölle. 

Kyseessä on pannunalunen. Se löytyi Suomessa, eräältä kirpputorilta, mutta on siis uusi ja käsityötä. Tiesin heti, että tämä on loistolahja naapurin tädille, joka arvostaa käsitöitä. Ainoa miinus on se, etten voi kehua tehneeni sitä itse, mutta ehkä ensi vuonna tsemppaan tässä asiassa ja teen jotain.

Poikaystävälleni ostin lahjaksi lahjakortin, jolla hän pääsee valitsemaansa ravintolaan. Tämä on siitä hyvä lahja, että minäkin pääsen mukaan. Ehkä minulla oli oma lehmä ojassa. ;)

Anopille ja tädille olemme ajatelleet antaa lahjaksi matkan Lontooseen, joka ostetaan neljään pekkaan ja ainoastaan lentoliput. Majoitus järjestyisi Lontoossa, koska siellä on sukulainen . Vielä ollaan ihan hyvissä ajoin liikenteessä, koska lahjat annetaan vasta tammikuun puolella, kun kolme kuningasta tulee visiitille. Niin kuin täällä Espanjassa on tapana.
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)