sunnuntai 7. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERIN 7.LUUKKU

Päivän vinkkinä haluan vinkata matka-arvonnoista ja vähän myös patistaa osallistumaan. Jospa vaikka teillä olisi parempi tuuri kuin miulla ja voitto osuisi kohdalle? :)

Rantapallo on yksi minun luottomatkasivustoista. Riensin heti oitis osallistumaan, kun näin sen listanneen jokusen matka-arvonnan. 

Olen elämässäni voittanut kolmesti, vaikka minulla on niin huono tuuri arvonnoissa. Yleensä voitot kiertävät minut kaukaa. Kerran voitin erään blogin arvonnassa, josta sain postissa pussukan kosmetiikkaa ja koruja. Se sai minut niin iloiseksi ja oli näistä se paras voitto. Matkamessuilla voitin lounaan, jota en koskaan voinut lunastaa. Asuin liian kaukana. Ja kerran voitin cd-levyn, jossa oli yksi ainoa kappale.

En voisi edes kuvitella, miltä tuntuisi voittaa vaikkapa jokin matka. Se olisi aika ihanaa! Aina tilaisuuden tullen osallistun matka-arvontoihin. Haaveissa on hyvä elää.

Rantapallon listaamat arvonnat löytyvät tästä artikkelista klik. Osallistukaa! 
Kuva on lainattu netistä.
post signature

2 kommenttia:

 1. Mä täyttelen aina netissä ja kaupoissa kuponkeja omalla ja miehen nimellä ja sit mies voittaa ne palkinnot, mitä kohille on osunut... :P
  No joo, oon mä itekin voittanut jotain, potkulaudan, myös cd:n, jossa oli yksi biisi ja kotisiivouksen joka jäi lunastamatta. Ai juu, ja Alivaltiosihteerin radio-ohjelman kisan voitin kaks kertaa peräjälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aika hyvä tuuri siun miehellä! :D Kiva, että olet jotain siekin voittanut ja huhhuh, noi radio-ohjelman voitot perätysten! :) Siinä pitää jo olla aikamoinen tuuri/tietämys! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)