tiistai 10. maaliskuuta 2015

KAKSI KAUNISTA KYNSILAKKAA

Viime viikolla pyörähdin Kikossa. Tarkoitus oli vain silmäillä kynsilakkoja. Niinhän siinä kävi, etten voinut vastustaa kiusausta ja mukaan tarttui kaksi kaunista kynsilakkaa. Ne olivat niin hyvässä tarjouksessa, vain 1€ per puteli. Pakko oli käyttää noin hyvä alennus hyväksi. Varsinkin, kun sävyt olivat näinkin herkullisia! 

Normaalisti kynsilakat maksavat enemmän. Olen todella tyytyväinen näihin sävyihin, vaikka toista en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Ihan siksi, kun koukutuin siihen ensimmäiseen. Jos tämä toinen sinivihreä sävy on lähes puolet yhtä ihana kuin miltä se näyttää, niin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Kiko on kiistatta lempikynsilakkamerkkini. Lähes kaikki kynsilakkani ovat sieltä, ja niitä on jokunen kertynyt tässä ajan saatossa, eikä läheskään kaikista ole tullut kirjoiteltua tänne, hih. Minäkö merkkiuskollinen..? Siellä värivalikoima on laaja ja hyvinkin vahvan värisiä lakkoja on vaikka kuinka. Itse ehkä kaipaisin enemmän valikoimaa hempeän sävyisiin lakkoihin, koska ne sopivat paremmin arkeen kuin huomiota herättävän värikkäät kynnet. Vaikka toki myös niistäkin pidän. Kikossa hinta-laatu suhde on mainio. Normaalistikin lakkojen hinnat ei päätä huimaa, mutta olen huomannut tarttuvani tarjouksiin paremmin.

Kynsilakka on siitä jännä tuote, että en itse siihen hirveästi sijoittaisi rahaa. Sen sijaan kaikki sellaiset tuotteet, jotka tulevat iholle (puhdistusaine, seerumi, kosteusvoide, meikkivoide jne.), niin niissä korkea laatu on kaikista tärkein tekijä.

Kiko on italialaista perua ja toiminut vuodesta 1997. He eivät testaa eläimillä ja etsivät vaihtoehtoisia testauskeinoja kuluttajan turvallisuuden takaamiseksi.
Itse tutustuin merkkiin ensimmäistä kertaa Espanjassa, Madridissa, kaverini kautta. Jo ensi silmäyksestä liikkeen kynsilakat veivät mennessään ja voin toki muillekin lämpimästi suositella!

Jos tämä tarina kuulosti tutulta, niin ei ehkä ollut ensimmäinen kerta, kun innostuksisani höpötän Kikon lakoista.


post signature

4 kommenttia:

 1. Heh, juurikin kynsilakkasivuilta vaihdoin minäkin "kanavaa" tänne blogiisi... :P

  Nätti ja simppeli arkiväri, herkulliselta näyttää tuo sinivihreäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kai tää kevät, joka saa hamuamaan jotan uutta ja jotain värikästä. ;) Kiitti! Nää on kyllä niin ihania sävyjä. Ehkä jopa kaikista kivoimmat! :)

   Poista
 2. Moikka! Bongasin just yhden vanhoista postauksistasi, jossa kerroit olleesi parissa elokuvassa avustajana! Mitä kautta hait avustajaksi? :) Omasta mielestänikin olisi tosi hauska päästä avustajaksi! Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  - Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Mie olin kirjoilla tällä sivustolla. Sähköpostiin tuli tietoja koekuvauksista, mutta oikeastaan niihin kahteen elokuvaan pääsin, kun jotain kautta vain kuulin, että siihen tarvitaan avustajia. Ja toiseen avustushommaan pääsin, kun vain soitin koordinaattorille, että tällainen kiinnostaisi kovasti. Oli helpompi päästä toiseen elokuvaan, kun hän muisti minut ensimmäiseltä kerralta. ;) Jos siis olet Itä-Suomesta, niin tutustu tohon sivustoon ja yritä olla heihin esim. puhelimitse yhteydessä ja osoittaa oma aktiivisuus ja aito mielenkiinto. Jos taas olet muualta Suomea, niin sitten en valitettavasti osaa auttaa. Toivottavasti tärppää! :) Olen ihan varma, et saat paikan jostain tuotannosta. Avustajia tarvitaan aina. :) Tsemppiä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)