perjantai 6. maaliskuuta 2015

SOLMU LAUKUSSA

Sain viime syksynä lahjaksi tällaisen laukun. Se on päässyt käyttöön joitakin kertoja, mutta vasta nyt olen toden teolla ihastunut ja ”ottanut laukun haltuun”. Laukku oli lahja naapurin tädiltä, jonka huomassa se on ollut jo 30 vuotta –noin suunnilleen. Ihmettelinkin, miten hän siitä raaski luopua.

Pitkästä iästään huolimatta laukku on kestänyt hyvin ajan hammasta. Kaverini ei millään meinannut uskoa sitä niin vanhaksi. Käytön jälkiä siinä ei juuri ole. Siinä on kuitenkin hauska yksityiskohta. Täti selitti, että hän tykkäsi laittaa siihen tällaisen solmun. Niinpä minäkin –perinteitä kunnioittaen, jätin solmun paikallensa. Minusta juuri tuo solmu on todella veikeä ja se juttu, joka tekee tästä laukusta niin mahtavan. 

Solmu-yksityiskohdan lisäksi pidän laukun väristä. Viininpunainen! Pelkäsin värin olevan hankala yhdisteltävä, mutta loppujen lopuksi ei se ole. Jos ei ajattele asiaa suuremmin. Väri taitaa olla ajaton siinä mielessä, että vaikka itse laukku on noin kamalan vanha, niin nyt erilaiset punaiset ovat tulleet muotiin.
Tässä kuvassa laukku on minulla ekaa kertaa käytössä. Tämä onkin hyvin erimallinen laukku, mitä minulla on yleensä. Kaikki muut laukut ovat sellaisia olkapäällä kannettavia, niin kuin periaatteessa tämäkin, mutta tuo hihna!
post signature

4 kommenttia:

 1. Koska en ole isommin laukkuihmisiä, kommentoin hauskoja vesi(?)portaita tuossa toisessa kuvassa! Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo "vesiportaat" löytyy Parque Grande-puistosta Zaragozasta. :) Kiva, kun jätit kuitenkin kommentin! :)

   Poista
 2. Hauska tarina tuon takana, ja todella kaunis laukku! Näyttää vaan aika pieneltä, onko kuitenkin ns. "piilotilava?" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jokaisen esineen takana on tarina. ;) Onhan se melko pieni, ainakin mitä normaalisti käytän, mutta siihen mahtuu tarvittavat aina kameraan asti. :) Se on vain järjestelykysymys. ;) Ja jopa kätevää, kun joka tavaralla on paikkansa, eikä huku laukun uumeniin, niin kuin isompien laukkujen kanssa tahtoo käydä. :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)