sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

PÄIVÄN PIRISTYSTÄ: YKSI HAUSKIMMISTA...

Meinasin kirjoittaa otsikkoon erään tähän postaukseen oleellisesti liittyvän sanan. Sitten tajusin, että moni varmasti näkisi punaista ja pahimmassa tapauksessa ei lukisi juttuani ollenkaan, joten jätin sanan tahallani pois. Tarkoitus ei ole todellakaan saada ketään ärsyyntymään, vaan kertoa päivän paras juttu! Jatka siis lukemista…
Suupieleni kääntyivät automaattisesti hymyyn, kun näin tämän näyn ollessani lenkillä mieheni kanssa. Molemmat alettiin oikein kilpaa räpsiä kuvia. Ekaa kertaa näin tämän ollessani iltamyöhällä bussissa, joka ajaa hurautti mainoksen ohi. Siinä piti melkein hieraista silmiä, onko tämä totta.
 
Kyseessä on erään puhelinfirman mainos. Sen enempää ottamatta kantaa espanjalaisten puhelinfirmojen hyvyyteen tai huonouteen, niin täytyy nostaa hattua tästä onnistuneesta mainoksesta. Se on todella ovela, sillä kehen Saul ei kolahtaisi? Jos et tiedä, kuka Saul on, niin suosittelen lukemaan tämän kirjoittamani jutun.

Monestihan mainokset eivät nappaa ollenkaan ja mieluiten niitä ei näkisi yhtään. Kolikolla on myös kääntöpuolensa. Tulipahan todistettua, että mainokset voivat parhaimmillaan olla ihastuttavia ja saada hymyn huulille.
¿Ongelmia puhelinyhtiösi kanssa?
Parempi soittaa Saulille. Saul Goodman (asianajaja)
Tämä on varmasti yksi hauskimmista mainoksista, mihin olen täällä tai ylipäätään missään törmännyt. Halusin sen heti oitis jakaa näin naistenpäivän kunniaksi. Hyvää naistenpäivää!

Ps. Jos tykkäsit tästä jutusta, niin saatat tykätä myös tästä postauksesta. Siinä on toinen erittäin hauska mainos, johon törmäsin aikapäiviä sitten.
post signature

2 kommenttia:

  1. Täh, miksi en tajunnut!? :D Oonko vaan jotenkin juntti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsistä. ;) Otsikon piti olla "yksi hauskimmista mainoksista". :D Mut en halunnu laittaa sitä mainos-sanaa otsikkoon, koska mainoksia tulee nykyään joka tuutista ja tämä ei ole mikään mainos. :P Minä oon niin Saul-fani ja halusin jakaa tän täällä. :) Koska minut tämä Saul-juttu sai iloiselle mielelle. :) Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)