sunnuntai 14. helmikuuta 2016

PÄIVÄN PIRISTYS: SYDÄN

Minun normaali sunnuntai-päivä koostuu hitaasti nautitusta aamupalasta, kuntosalista ja kotosalla olosta. Tänään päätin tehdä jotain toisin ja menin kuvailemaan lähiympäristöäni, eli tämän kaupunginosan paikkoja. Joskus tulevaisuudessa luvassa on siis postaus, jossa esittelen kotikulmiani.

Kuvausreissu oli onnistunut, joskin harmaa, ajoittainen sade hieman latisti tunnelmaa. Onneksi kamera ei mennyt rikki. Kuvatessa sekin kävi mielessä… Vesisateesta huolimatta olen iloinen, että sataa. Nyt on talvi ja sen mukana sateen aika. Sadetta tarvitaan, että selvitään kuivan ja kuuman kesän yli. 

Sadepäivän kuvat eivät ehkä ole siitä edustavimmasta päästä, mutta laitan niitä ihan mielelläni tulevaan postaukseen. Espanja ei ole pelkkää lämpöä ja auringonpaistetta! Tykkään myös sateen luomasta tunnelmasta. Kuvissa se ei ehkä välity, mutta kotosalla on kiva esimerkiksi uppoutua lukemaan kirjaa sateen ropistessa. Siinä hetkessä on taikaa. Mutta pakko on toki myöntää, että on ikävä lunta ja pakkasta.

Kuvia läpi käydessä päätin, että julkaisen jo tänään yhden päivän piristyksenä. Tänäänhän on San Valentín, ystävänpäivä Suomessa ja rakastavaisten juhla Espanjassa. Olen kirjoittanut siitä aikaisemmin tässä postauksessa klik

Tämän sydänkuvan myötä toivottelen teille kaikille oikein ihanaa ystävänpäivää!
post signature

4 kommenttia:

 1. Hih, ystävänpäivänä porttikongitkin näkee ruusunpunaisten lasien läpi! :)

  Ihanaa rakastavaisten päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en ihmettelis yhtään, jos tän tekijä oiski ollu rakastunut? ;) Kuka muukaan tekis sydänkuvioita ja sit vielä maalaisi vaaleanpunaiseks? :'D En edes tiennyt tästä paikasta, vaan ihan sattumalta kuljin tänään siitä ohi. Ihan pakko oli kuvata! :) Mie oon kyl sellanen, että helposti näen kasvoja tai muita mielenkiintoisia kuvioita, mitä ei muut ehkä nää. Mut tässä varmaan kaikki näkee, että selvä sydän! ;)¡Feliz San Valentín! :)

   Poista
 2. Jeps, ei oo kyllä aurinkoa näkynyt vähään aikaan, kun harmaat pilvet on vallottanut taivasta :D Hyvää ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sää on ollu talvinen. Espanjan mittakaavassa. :D Oi, kiitos paljon. Siulle samoin, hyvää ystävänpäivää! :) Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. :) Ajatus tärkein. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)