maanantai 19. marraskuuta 2012

HUONOA ONNEA

Viime aikoina minulla on ollut paljon huonoa onnea matkassa.
*Linja-auto meni rikki, ollessani matkalla minnelie.
*Tietokone sekosi ja taisi melkein ottaa lopputilin.Syystä siitä johtuen bloggailukin on nyt ihan minimissään. Kone on nyt paremmissa käsissä eli huollossa. Tämähän on jo toinen kerta, kun koneelle sattui kummia. Viimekertainen koneongelma johtui antiviruksesta ja siitä sitten tuli harmaita hiuksia ja kiva lasku, mutta toisaalta sain sitten hyvitystäkin.
* Sukkiksiin, jotka oli kaiken lisäksi ensimmäistä kertaa jalassa, tuli silmäpako. En ehtinyt käyttääkään niitä kuin huimat pari tuntia. Varmasti kaikkien aikojen ennätykseni sukkisten rikkoutumisessa... en olisikaan halunnut niitä pitää yhtään pidempään...
*Kolikko, joka on AINA repussani kuntosalin kaappia varten, oli kadonnut kuin pieru saharaan. Miten on mahdollista, kun aina ennen lähtöä tarkistan miljoona kertaa, että on varmasti kaikki matkassa? Noh, hyvä etten itseäni ole vielä onnistunut kadottamaan. ;)
*Pelasin piiitkästä aikaa pokeria. Turhauttavaa. Miulle tuli ihan uskomattomia käsiä.Tietenkin juuri silloin, kun en itse ollut mukana kyseisellä kierroksella.

Jospa tämä tästä. Hyvä onni, hohoi?
Ps. Ei kannata rikkoa peiliä. Ei ainakaan tarkoituksella. Ei, vaikka miten olisi hyvät aikeet. Ei, vaikka kuinka olisi pakottava tarve saada peilin sirpaleita näyteikkunan somistamiseen. Not a good idea.

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)