tiistai 6. marraskuuta 2012

SHOPPAILIJAN UNELMA

Zaragozasta on tullut varsinainen shoppailijan unelma: Ostosparatiisi. Täällä oli jo ennestään varsin hyvät shoppailumahdollisuudet, jotka muodostuivat keskustassa olevista liikkeistä sekä Augusta, Gran Casa ja Plaza –ostoskeskuksista. 

Mutta entäs nyt, kun Zaragozaan on avattu uusi jättiläismäinen ostoskeskus nimeltä Puerto Venecia? Pinta-alanaan mukavat 206 000 m² pyhitetty 150 yritykselle, ei paha. Lisäksi se on nyt kuulemma Euroopan suurin ostoskeskus. Tosin ostoskeskus Plaza pistää paremmaksi 170 yrityksen voimin. Pääasia lienee kuitenkin se, että molemmat löytyvät täältä.

Millainen Puerto Venecia sitten on? Tässä teille maistiaisia kuvien muodossa ja muistakaa! Jos tulette Zaragozaan, niin älkää missatko tätä ostoskeskusta! Itse olen ehtinyt käydä siellä jo kolme kertaa… 

post signature

6 kommenttia:

 1. Vau! Kyllähän tuonne täytyy päästä. Entä sitten hintataso? Toisissa ostoskeskuksissa on edullisempaa, toiset taas selvästi yli normi-ihmisen palkkatason :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puerto Veneciassa on ihan kaikenhintaisia liikkeitä: kalliita, normihintaisia ja edullisia. Esimerkiksi El Corte Inglés (riippuuu tuotteesta ja esim. alennuksien aikaa voi kyllä tehdä löytöjä) ja Desigual on melko kalliita. Primarkista puolestaan löytyy vaatteita hyvinkin edulliseen hintaan. Puerto Veneciassa on ihanaa, kun kaikki on niin uutta (ostokeskus avattiin lokakuun alussa)ja siistiä sekä liikkeet on huoliteltuja lattiasta kattoon. :) Olen kyllä vasta tutustunut murto-osaan... gröhöm. :D Yks vaateliike oli kyl tosi hauska, kun menimme sisälle, niin siellä oli pimeää, tosi erikoinen ratkaisu! :)

   Plaza on muuten toinen hyvä ja iso ostoskeskus Zaragozassa, se avattiin joskus muutama vuos sitten. Gran Casa on myös kiva (mutta nyt se tuntuu pieneltä verrattuna Plazaan ja Puerto Veneciaan). :)

   Poista
 2. Voi veljet olisipa kiva itselläkin päästä shoppailemaan kunnon ostoskeskukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ja pääsisinpä miekin Yhdysvaltoihin reissaamaan, kuten sie. :) Ostoskeskuksissa on kyllä tosiaan NIIN helppoa ja mukavaa tuo shoppaillu,kun kaikki liikkeet on vierivieressä. Noin isossa ostoskeskuksessa ajan saa kyllä kulumaan siivillä. :D

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tuo suihkulähdesysteemi näyttää niin kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi kunpa saisin teille parempilaatuisia kuvia, mutta onneksi nyt tunnelma ja asia välittyy. :) Ja nuo kaikki suihkulähteet ja palmut näyttää totta tosiaan kivoilta. Muutenkin huomaa, että Puerto Veneciaan on panostettu kaikin tavoin. Nätti ostoskeskus! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)