keskiviikko 14. marraskuuta 2012

SUKKIKSET SYKSYYN

Ja talveen, ja kevääseen, ja kesään… Rakastan hameita, mutta mitäpä olisi upeinkaan hame ilman sukkiksia? Niinpä... 

Jokin aika sitten ostin oranssit sukkikset, jotka löysin Calzedoniasta: paikka, jossa myydään toinen toistaan ihastuttavimpia sukkiksia. Mieleeni jäi kuitenkin edelleen kummittelemaan sinapinkeltainen väri, jota ei suureksi harmistukseksi löytynyt edes sieltä. Tai olihan siellä, mutta ei juuri sen sävyisenä, kuin olin mielessäni kuvitellut... 

Eräänä päivänä satuin menemään ostoskeskus Puerto Veneciaan, ja siellä poikkesin  H&M-liikkeeseen. Yllätyksekseni siellä olikin monipuolisempaa monipuolisempi sukkahousuvalikoima ja hyvä, ettei isompi, mitä itse vaatteissa… Katseeni vaelsi hitaasti eri väreissä. Yhtäkkiä näin jotain sinapinkeltaista… ei mitä tahansa sävyä, vaan juuri se, jota olin mielessäni pyöritellyt ja etsinyt ja pettynyt, kun mistään ei tuntunut löytyvän. Siinä ne kaikesta huolimatta roikkuivat, aivan nenäni edessä käsin kosketeltavissa! Voi sitä riemun päivää!
Ihania värejä ja kuvioita!
Mutta se olikin vasta alkusoittoa sukkahousuhuumalleni. Olen niin hullaantunut erilaisista sukkiksista ja tänään viimeksi piipahdin Calzedoniassa. Ei tarvinnut poistua tyhjin käsin… 
Tässä oikeat värit erottuu hieman paremmin...
Espanjassa valikoimaa riittää. Oikeastaan nyt haluankin vähän hamstrata noita ihanuuksia Suomen matkan varalle, jos vaikka jään sinne joksikin aikaa ja jos vaikka ei löydykään niin kivoja sukkiksia, mitä täällä. Tekosyyt on monet… mutta ainakin olen nyt montaa sukkista rikkaampi! 
...kun taas tässä, salama vääristää värejä... sinapinkeltainen näyttää sitruunankeltaiselta jne.
post signature

6 kommenttia:

 1. Ihania! Onneksi mäkin pääsen kohta sinne hypistelemään sukkiksia sun muita kauppoihin. Kyllähän täältäkin jotain aina löytyy, mutta ei ole aikaa kierrellä...ja ne hinnat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikö olekin? ;) Oi sinua onnekasta! Barcelonassa on kyllä mistä valita. Varmasti tosi ihanaa päästä sinne ja siellä jo liikkeissä kiertely saa uuden perspektiivin, kun jo kaupunki itsessään on niin huikaisevan kaunis ja liikkeitä niin paljon! :)

   Poista
 2. Mahtavaa, että löysit vihdoin kaipaamasi värin!! Ihana kokoelma sulla sukkiksia, nyt kyllä kelpaa valita aina fiiliksen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä ja kiitoksia! Vaikka pieni kokoelmahan tämä on (tosin osa sukkiksista jäi kuvasta kokonaan), mutta toimiva ja juuri, kuten sanoitkin, niin voi totta tosiaan laittaa fiiliksen mukaan. Ihanaa! Ja ennen kaikkea piristävää! :)

   Poista
 3. Oi, hankit juuri nuo harmaat ja kukonaskelkuosistet, joita nettisivuilla itsekin ihastelin! Kauniita ovat kyllä kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Juu, tosiaan innostuin menemään jo eilen Calzedoniaan, kun se on tuossa sopivan kävelymatkan päässä. Halusin tutkailla heidän valikoimaansa (tarkoitus ei ollu ostaa mitään, kun täällä oli eilen yleislakkopvä), mutta kuinkas kävikään? :D Ostin siis nuo harmaat kukonaskelkuosiset ja viininpunaiset, molemmat oli pieniä heräteostoksia, mutta tykästyin niihin tosi paljon! :) Harmillista, kun tosiaan myös kuvaston sivun 12 sukkikset oli pilkullisten sukkisten tavoin loppuunmyyty, kun myyjältä kyselin. Uskomatonta! Ja mystistä. o_O

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)