keskiviikko 7. marraskuuta 2012

JOTAIN ERILAISTA

Plaza, Puerto Venecia, Plaza...
Hahaa, olin lauantaina vaihteeksi Plaza-ostoskeskuksessa ja mukaan tarttui jotain todella erilaista ja uutta täydentämään vaatekaappiani -nimittäin ensimmäinen kukonaskelkuosinen paitani! Paidan ostin Camaïeu –nimisestä liikkeestä. Olin siellä ensimmäistä kertaa, mutta jo nyt tiedän löytäväni itseni sieltä toistekin. Camaïeu oli nimittäin todella positiivinen uusi tuttavuus. Rakkautta ensi silmäyksellä!

Ostamani paidan kuosi on tosiaan todella ihana ja sopivan erilainen, joten suurempia miettimisiä en tarvinnut. Malli on hieman haastava, mutta hei, ainakin sillä saa naamioitua miun pömppiksen piiloon erittäin tehokkaasti. Kaiken lisäksi kyseinen vaatekappale oli tarjouksessa puoleen hintaan, joten totesin, että se on menoa nyt. Paidan kaveriksi ajattelin aluksi mustaa vyötä. Sellaista juuri oikeanmittaista minulla ei vielä ollutkaan, kunnes toissapäivänä vierailin Puerto Veneciassa -Euroopan suurimassa ostoskeskuksessa. Juuri oikeanmittainen ja värinen vyö tuli vastaan SuiteBlancossa.

Yleisesti ottaen vöissä oli niin herkullisia värivaihtoehtoja, joten ehkä hipsin takaisin. Kukonaskelkuosisen paidan seuraksi voisin jopa kuvitella punaisen, oranssin ja vihreän vyön...
Mustavalkolinjalla,ainkin melkein, tosin takki on oikeasti tummanharmaa. Ja toi hame, kyllä se on oikesti musta, vaikka kuvassa näyttää harmaalta.
                                                        Paidat ja takki: Camaïeu Hame: H&M Vyö:SuiteBlanco

Toinen lauantain ostokseni siitä samasta Camaïeu -liikkeestä, oli takki, jossa jujuna on tuo vetoketju. Se menee hauskasti sivuttain. Ensin en millään edes meinannut suostua sovittamaan kyseistä vaatekappaletta, koska en tykännyt vetoketjusta. Siis ennen kuin laitoin takin päälleni... Voi ei, se istui kuin nakutettu ja ei se vetoketjukaan enää näyttänyt ollenkaan hullummalta –varsinkin, kun takin saa laitettua kahdella eri tavalla! Lisäksi se oli alennuksessa, joten ei sitä sinne kauppaan olisi voinut jättää. Se oli kuin minulle tehty. Liikkeestä ostoskoriin tarttui vielä toinen peruspaita, jossa mustavalkoisuus ja raidat miellyttivät kovin.

Ostoslistallani oli ollut pitkään myös musta hame ja lauantaina juuri oikeanlainen hame tuli vastaan H&M -liikkeessä. Mustan hameen voi yhdistää niin monilla lukemattomilla tavoilla, joten sellaisen on löydyttävä vaatekaapista.

Asukuvia tulossa myöhemmin.

Suomeen
Viikonlopun ostokset ei rajoittuneet tällä erää näihin, vaan ostin myös lennon Suomeen. Joulun vietän siis ainakin Suomessa. Helsingissä on tarkoitus olla muutama päivä ja toivon todella näkeväni kavereita ja sukulaisia. Ajattelin myös mennä kirpputoreille, koska kirppiksillähän on tunnelmaa! Vaikka tuntuu, että taso on laskenut, niin silti edelleen pidän kovasti kirppareilla kiertelystä. Koskaan ei tiedä, mitä tulee vastaan...

post signature

4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! :-) Ja mustavalkoinenhan toimii aina ja joka tilanteessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Olet oikeassa, mustavalkoinen sopii kaikkeen. :) Varma valinta ja ainahan asusteilla voi tuoda väriä mukaan. :) Monesti tuntuu, että on hankala löytää hyvin istuvia vaatteita, joten olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tuohon minulle uuteen liikkeeseen. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Miustakin se on tosi ihana, vaikka aluksi ajattelin, ettei se ole ollenkaan minua. Tosi mukava kuulla miehinen näkökulma. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)