sunnuntai 11. marraskuuta 2012

KORUPLÄJÄYS

Minulta löytyy muutama erikoisempi koru, jotka nyt esittelen. Osan koruista olette saattaneet bongata joistakin kuvistani. Veikkaanpa, ettei kovin monelta löydy näitä erikoisuuksia ja ihanuuksia… Olen niin ylpeä näistä, että kuljen rinta rottingilla ja nokka kohti taivaita sojottaen.

Jos odotatte näkevänne timanttien säihkyä ja kullan kimallusta, niin siinä tapauksessa joudun tuottamaan pettymyksen. Nämä korut eivät ole edes rahallisesti kovin arvokkaita, vaan niiden arvo piilee jossain ihan muualla. Korut on nimittäin käsityönä valmistettuja. 
Tämä kuonasta valmistettu koru on väriltään ja muodoltaan täydellinen. Kuonakivi on kuulemani mukaan hankala, mutta jos joku on niinkin itsepäisen aineen kesyttänyt, niin eihän se voi olla muuta kuin hatun noston arvoinen suoritus! 
Toinen koruni on raudasta taottu sydän. Rautasydän on väriltään tummanharmaa, mutta valoa vasten siitä heijastuu eri värejä, sinistä, oranssia ja purppuraa.
Kolmas koruni kertoo kukkilinnusta. Kukkilinnulla on minulle symbolinen merkitys, sillä se kuvastaa juuriani. Se on sielunlintu. Kukki sanana tarkoittaa kaikkein puhtainta ja rakkainta.

post signature

2 kommenttia:

  1. Upeita! Tykkäisin minäkin juuri tuollaisista, en halua kultaa ja timantteja itsekään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kuulla, että siullakin on samanlainen maku. :) Korut on aina niin kiehtovia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)