torstai 1. marraskuuta 2012

NÄYTEIKKUNAN MONET KASVOT

Kerroin teille aikaisemmassa postauksessani somistamastani Halloween-aiheisesta näyteikkunasta. En kuitenkaan jättänyt näyteikkunaa makaamaan laakereilleen, vaan jo parin päivän kuluttua muutin siinä joitakin juttuja. Ihan sen takia, koska teimme myyntiin kukka-asetelmia. Ne olivat todella kauniita ja erittäin onnistuneita. Niinpä ajattelimme, että vain näyteikkunassa ne saavat ansaitsemansa huomion. Sen jälkeen muutin vielä muutamaan otteeseen näyteikkunaa, koska ohitse kulkee monesti samat ihmiset, niin näkisivät sitten erilaisia kukka-asetelmia. 

Tässä kuvina kukkakaupan näyteikkunaa ja miten se on matkan varrella muuttunut. 

Näyteikkuna ihan alussa...

 Uudistunut näyteikkuna...
Oikealla alareunassa oleva kukka vaihtui toiseen, keskelle tuli kukka-asetelma ja viimeiselle eli korkeimmalle tasolle yksi kukka-asetelma lisää.
Kolmas kerta toden sanoo...
Jälleen oikean alareunan kukka vaihtui näyttävämpään. Lisäksi vaihdoimme kukka-asetelmat ja siten näyteikkuna uudistui kertaalleen.
Valkoinen kukka-asetelma ja koristeellinen kynttilänjalka näyttävät yhdessä upean juhlallisilta! Kurpitsakin pääsee oikeuksiinsa (ainakin tässä kuvassa).
Itse tykästyin tähän kolmanteen näyteikkunaan kovasti. Pitkään se ei kuitenkaan ehtinyt näin raikkaana hehkua, kun jo myimme keskellä olevan kukka-asetelman. Olin kyllä toisaalta iloinen, myytäväksihän se oli tarkoitettu. Kuitenkin näitä ihanuuksia voisi katsella napottaa... hmmm... pienen ikuisuuden. Tätä kirjoittaessa huokailen vain, miten kukat voikin olla niin kauniita? 

Neljäs näyteikkuna-look
Keskellä oleva kukka-asetelma vaihtui toiseen. Korkeimmalle tasolle laitoimme ensimmäisestä näyteikkunasta jo tutuksi tulleen kasvin. Samalla koristeellinen kynttilänjalka muutti paikkaansa pysyen kuitenkin edelleen korkeimmalla tasolla.
Tämmöisiä näyteikkunajuttuja tällä kertaa. Nyt on Halloween ja Pyhäinpäivä ohitse. Piakkoin onkin aika taas vaihtaa teemaa. Kenties jotain syksyisempää... ei ainakaan vielä missään nimessä joulunäyteikkunaa. 

Jos teitä kiinnostaa, voin tehdä lisää postauksia. Muussa tapauksessa pelkään, että kohta teillä tulee kukkia ja näyteikkunoita nenistä ja korvista ulos.

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)