lauantai 26. maaliskuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT –VIIKKOKATSAUS

Huh, nyt vasta ehdin koneen äärelle. Minulla on ollut aivan ihana pääsiäinen, johon kuului mm.  retkeilyä luonnon helmassa upeissa maisemissa, bongattiin dinosauruksen jälkiä ja nähtiin pääsiäiskulkue eräässä pienessä kylässä. Siitä lisää myöhemmin…

Nyt sukelletaan elokuvien ja sarjojen maailmaan. Viikon aikana tuli nähtyä muutama elokuva ja sarjojen seuranta jatkui. 
Elokuvat
Tapahtui Vegasissa (romanttinen komedia, v.2008)
Tarinan päähenkilöt, Jack ja Joy, menevät hurjan juhlahumun keskellä naimisiin Las Vegasissa tuntematta toisiaan. Jack voittaa kolme miljoonaa dollaria Joyn antamalla kolikolla ja soppa on valmis.

Elokuva on perushuttua, mutta ihan kiva ajanvieteleffa. Rooleissa nähdään Cameron Diaz ja Ashton Kutcher.
**½

Se toinen nainen (romanttinen komedia, v.2014)
Kolme naista laativat pirullisen suunnitelman poikaystävänsä pään menoksi, kun heille selviää tämän olevan yksi ja sama mies. 

Tämäkin on hyvä ajanvieteleffa ja jälleen Cameron Diaz mukana. Sanoisin, että himpun verran parempi leffa kuin Tapahtui Vegasissa.
***

Arizona Baby (komedia, toiminta, rikos, v.1987)
Coenin veljesten toinen elokuva, jossa luuseri ja taparikollinen H.I. pääsee vankilasta ja löytää onnen poliisivaimostaan Edistä. Seuraava askel olisikin perheen perustaminen…

Nuori Nicolas Cage nähdään H.I:n roolissa. Hän ei kuulu suosikkinäyttelijöihini, sillä tuntuu, että mies tekee huonoja leffoja kerta toisensa jälkeen. Tämä on ehkä yksi niistä harvoista, joissa hän oli jees ja itse leffa oli jees. Elokuva ei ole mikään superhyvä, mutta ihan ok.
***

The human race (kauhu, toiminta, v.2013)
80 ihmistä kaapataan selittämättömästi. Joukossa on kaikenlaisia ihmisiä ja he joutuvat kilpailemaan toisiaan vastaan. Loppuun asti. 

Tämä on valitettavasti kerrassaan surkea elokuva, joskaan ei mahdoton. Tarinasta on vaikea saada otetta. Sitten kun homman nimi alkaa hahmottua, niin se alkaa toistaa itseään. Juonta ei ole nimeksikään. Toisaalta sen katsoo, koska haluaa tietää, mikä kisan tarkoitus on.
**
Sarjat
Sarjapuolella seurasin tuttuja sarjoja, eli The last man on earth, Grimm ja The walking dead. Lisäksi aloitimme X-files –sarjan seuraamisen, josta en vielä halua sanoa juuta taikka jaata. Ensivaikutelman perusteella se tuntuu olevan hyvin samankaltainen kuin alkuperäinen X-files ja onhan siinä samat näyttelijätkin mukana. Aika näyttää, millainen lopputulos uusi X-files on. 

Kaiken kaikkiaan minulla on aikamoinen määrä sarjoja seurannassa ja on iso homma pysyä kaikkien jaksojen perässä. Yllättävän äkkiä sitä muistaa jutun juonen, kun palaa sarjan pariin. Näin monen sarjan pyöritys on uusi juttu minulle, sillä tavallisesti olen keskittynyt vain muutamaan kerrallansa. Nyt niitä onkin kertynyt pikkaisen enemmän. Luultavasti joku sarja jää kesken muiden viedessä huomion. Katsotaan, mitä tästä sarjarallista seuraa. 

Millainen elokuva -/ sarjaviikko teillä on ollut?
post signature

4 kommenttia:

  1. Other Woman oli itse asiassa hauska. Täällä seuraan Bitteniä paremman puuttessa, koska olen kaikissa lempparisarjoissa ajan tasalla höh. Walking Dead on aina vaan hyvä ja Grimm. Allekirjoitin jonkun vetoomuksenkin, Grimmin jatkon puolesta, sarjan näyttelijöilläkin vaikuttaa olevan niin mainio meno ja ystävyys, ett olen kiintynyt ihan heihin. Voi X-files, liikaa oli taas niitä sivujuonia, olisi vain keskittytty pääjuoneen. Muuten yes, vaikka Scully näytti vähän oudolta kyllä, kumimaiselta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Se oli hauska! :) Näissä katsauksissa tulee vain kommentoitua niin lyhyesti, kun kirjoitan aina niin nopsaan ja varsinkin, jos on monta elokuvaa. :P Totta, heillä on hyvä meno, minäkin tykkään kovasti Grimmin poppoosta. :) Katsotaan mitä X filesissä tapahtuu. ;)

      Poista
  2. Tällä viikolla tuli tuijoteltua Baby Mana, joka on komedia naisesta, joka vuokraa toiselta kohdun saadakseen lapsen. Naiset päätyvät asumaan yhdessä ja raskausaikana ehtii sattua ja tapahtua kaikenlaista.

    Toinen oli suosikkini Truman Show.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aikamoinen komedia. :D Truman on hyvä, se, jossa on Jim Carrey. Tykkäsin aikoinaan ja vieläkin on ihan jees. :)Nyt hiljattain täällä oli teattereissa elokuva Truman, joka sai ihan hyvät arvostelut, espanjalainen leffa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)