tiistai 6. lokakuuta 2015

KAIKKIEN AIKOJEN MEIKKIKIKKA

Luin siitä ensimmäistä kertaa jostain kauneusartikkelista. Tiesin heti haluavani kokeilla kyseistä konstia, jonka luvattiin tekevän hetkessä freesimmän ilmeen. Se on hyvin yksinkertainen, mutta monestihan ne parhaimmat niksit ovat yksinkertaisia.  

Nyt viimeinkin voin sanoa, melkein pari viikkoa testanneena, että tämä todella toimii ja jää käyttöön. Tätä varten minun piti mennä ihan erikseen shoppailemaan meikin tekoon tarvittava apuväline, sillä omalla luottomerkilläni Mary Kayllä ei juuri sitä ole valikoimissaan. 
Kaikkien aikojen meikkikikka on nuden värinen kajali, jolla rajataan silmien alaosa. Minulle tästä niksistä on suuren suuri apu, sillä minulla on punaiset silmät. Näitä jos en meikkaisi piiloon, niin näyttäisin sairaalta. Aikaa ennen kajalia, käytin peitevoidetta. Sillä saa tummat silmänaluset kätevästi piiloon, mutta silmien alapuoli on haastavampi. Sanomattakin lienee selvää, että kajali on paljon kätevämpi ja muutenkin helpompi laittaa. Ei tarvitse häivyttää. Vain yksi veto ja se on siinä. Voin siis suositella erittäin lämpimästi! Tosin omalla vastuulla. Jotkin henkilöt se saattaa tehdä väsyneen näköiseksi. Yleensä vaalea kajali kuitenkin tekee silmistä isommat, joka varmasti käy useammalle naiselle. Kukapa ei haluaisi silmistään isommat ja siten kauniimmat? 
Ilman meikkiä.
Meikkiostoksilla
Itse kajalin osto ja löytäminen oli melko tragikoomista. Ensin menin yhteen melko tunnettuun kosmetiikkaliikkeeseen. Myyjällä oli tarjottavana vain valkoista kajalia, mutta se ei ihan ollut se, mitä etsin. Seuraavaksi menin siis El Corte Inglésiin, joka on todella tunnettu tavarataloketju Espanjassa ja josta löydät ihan kaiken. Siellä kosmetiikkaosasto on niin suuri, että voit halutessasi kahlata tuotteita merkki merkiltä ja jokaisella osastolla on oma myyjänsä. Tarkoitukseni oli hieman vertailla, millä merkillä on ”se paras kajali”.

Ensimmäiseksi menin MaxFactorin osastolle, jossa vanhempi naismyyjä heti tiesi mitä etsin ja näytti merkin ainoan nuden värisen kajalin. Testerillä sain kokeilla kämmenselälle. Pidin heti kyseisestä kajalista (koostumus ja juuri oikea nuden sävy!) ja hintakin oli enemmän kuin sopiva omalle kukkarolleni. Halusin kuitenkin tiirailla muitakin merkkejä ennen varsinaista ostospäätöstä. Menin muille osastoille ja kysyin varmaan neljältä eri myyjältä ja kellään ei ollut hajuakaan, mitä tarkoitan. He olivat ihan täysin pihalla! 

Näistä muista osastoista löytyi lopulta peräti toinen nudekajali. Myyjä aukaisi sen nenäni edessä ja olisin saanut laittaa suoraan silmiin, mikä tuntui epähygieeniseltä. Minkä myös sanoin myyjälle. Käteen suostuin kokeilemaan. En pitänyt koostumuksesta. Lopulta kiikutin MaxFactorin kajalin kassalle. Opinpahan tästä reissusta myös sen, että nude ei ole tällä hetkellä in Espanjassa. 
Uudistunut meikki, parempi mieli
Muutenkin olen uudistanut päivittäistä meikkiäni. Pieni iso uudistus, mutta nykyisin laitan ripsiväriä myös alaripsiin. Juttu, jota en ole tehnyt oikeastaan kuin hyvin harvoina ja valittuina kertoina. En tykkää, jos silmät näyttävät hämähäkeiltä. Tein siis kompromissiratkaisun ja laitan hyvin vähän ripsaria alaosan ripsiin. Tämä on hyvä konsti, sillä näin meikki säilyy luonnollisen näköisenä, mutta antaa katseeseen terävyyttä. 
Nämä on siis kaksi isointa päivitystä omaan arkimeikkiini! 
Meikin kera. Meikkaus on omien hyvien puolien esiin tuomista, ei naamioimista. ;) Meikki tehty Mary Kayn tuotteilla + MaxFactorin kajali nude.
 Onko sinulle nude kajali jo tuttu juttu?
post signature

2 kommenttia:

 1. Enpä ollut kuullutkaan! Vedätkö sillä siis alaripsien tyveen rajauksen?

  Kuvassa lopputulos on ainakin kaunis ja luonnollinen! Tämä pitääkin tutkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, eli tuohon línea de agua. :) Oon niin iloinen, et löysin tän niksin, ku miulla on tosiaan niin kauheen punaiset silmät. Tällä saa nopsaan punasuuden pois ja freesimmän ilmeen. Ja oon kyl tutkituttanu silmät, mut ei siellä mitään ollunna. :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)