perjantai 9. lokakuuta 2015

PÄIVÄN PIRISTYS: HAUSKA ELÄINJUTTU MATKALTA

Niin kuin tiedätte tai olette rivien välistä ehkä lukeneet, tykkään kissoista. Tämä johtaa taas siihen, että matkoilla mielelläni kuvaan kissoja. Onhan ne maailman ihanimpia otuksia, kuten voitte nähdä tästä postauksesta klik.

Viime matkallamme, jossa ensin menimme Koillis-Espanjaan, sieltä Ranskaan ja sitten Andorraan, vastaan ei tullut kuin yksi ainoa kissimirri. Yksi! Se tapahtui Ranskassa, eräässä pikkukylässä. 

Bongasin kissan. Vielä tuossa vaiheessa en edes hoksannut, että kissahan maastoutuu katukuvaan täydellisesti. Valmistauduin kuvien ottoon... Kunnes tapahtui jotain täysin odottamatonta…
Huomasitteko? Kuvaus ei  tosiaankaan mennyt niinku Strömssössä. Juuri kriittisimmällä hetkellä jostain syöksyy kovaa mekkalaa pitävä koira! Eikä mikä tahansa hauva, vaan tällä ressukalla oli jalka paketissa. 
Voi että, se (koira) oli hellyyden kipeä. Se tuli pyörimään meidän jalkoihin. Samaan aikaan kissa hävisi taka-alalle ja kisukuvat täytyi unohtaa siltä erää.
Koira oli oikeasti niin hassu tapaus, että pyhitän sille tämän postauksen. Näen vieläkin sieluni silmin, kuinka se kiiti vauhdilla meidän luokse, vaikka tassu oli siinä kunnossa kuin oli. Kuinka rohkea se oli, miten paljon se halusikaan huomiota. Meiltä, ventovierailta. Kaiken kukkaraksi se nyt vain oli oikeasti todella huvittava näky tassu paketissa. Tiedän, ei saisi nauraa, mutten voi mitään. Muistikuva saa minulle edelleen hymyn huuliin. Saatoin ehkä kääntyä osittain koiraimmeiseksi. ;)
post signature

2 kommenttia:

 1. Mahtava toi eka kuva! "Eräänä kauniina päivänä, kun herra kisu täysin pahaa aavistamattomana kuljeskeli kylän raitilla..." :D

  Voi koirarassua, pentukin vielä ja koipi paketissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tosi hyvin sanottu, "herra kisu". XD Joo, hauvaparka. :/ Mut energiaa sillä riiti senkin edestä ja ei tuntunu haittaavan menoa yhtään, vaik oli tassu paketissa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)