sunnuntai 20. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 20. LUUKKU

Tämä vuosi on ollut oikea Star Wars –vuosi. Siihen on vaikea olla törmäämättä, sillä se on esillä joka paikassa ja kaikkialla. Me alettiin katsoa vanhoja Star Wars –leffoja, alkuperäisjärjestyksessään eli vanhimmasta uusimpaan. Aikuisiällä en nimittäin ole niitä nähnyt. Halusin siis korjata tuon aukon sivistyksessäni. Ei olla nähty vasta kuin pari leffaa. Kuitenkin se uusimmista uusin Star Wars on nyt täällä, joten pakkohan se on mennä katsomaan.

Vaikken yhtään tykkää ajatuksesta poikkelehtia leffasta toiseen, vaan haluaisin mennä oikeassa järjestyksessä, niin olen nyt sitten menossa. Leffailta teatterissa kutsuu. Toivottavasti en kyllästy, koska niiden parin ekan leffan perusteella voisin sanoa, ettei minusta tullut fania. 

Ymmärrän jotenkin, miksi ne ovat niin suosittuja, mutta Star Wars –maailma ei hirveästi kiehdo. Onneksi tässä Star Warsissa on suomalaisväriä, joten ihan mielenkiinnolla jo pelkästään sen vuoksi odotan sen näkemistä.
Ja sitten kynsilakkajoulukalenteriin ja peräti 20.luukku. Todellakin kalenterimme loppu häämöttää… Tänään kynnet saivat värikseen sähäkän, metallinhohtoisen syvän oranssinpunaisen. 

Hetki meni miettiessä, mikäs väri tämä onkaan. Emmin ruosteenpunaisen ja oranssinpunaisen värillä. Olen aina mieltänyt tämän oranssiksi, mutta rehellinen oranssi se ei ole. Ja toisaalta se on myös punainen, muttei se ole rehellinen punainenkaan. Kuvissa se näyttää oranssilta, mutta paljaalla silmällä katsoessa näyttää punaisemmalta. Heh, menipäs vaikeaksi! Sovitaan siis, että se on syvä, oranssinpunainen. 

Ostin tämän aikoinaan Venäjältä tuliaisiksi ja enpä tiedä merkkiä. Ilmeisesti lakan numero on 46, jos joku sattuu joskus olemaan Venäjällä ja haluaa etsiä tämän lakan käsiinsä. 

En oikein osaa olla tästä väristä mitään mieltä, sillä tämäkin on niitä lakkojani, jotka ovat jääneet paitsioon. Koen sen vähän haastavaksi yhdistää, vaikka kiva väripilkkuhan se olisi. 

Hyvä puoli on se, että se on peittävä. Kynsissä on vain yksi kerros lakkaa, joten siltä osin voin sanoa sen olevan hyvä lakka. 
Mitä tykkäät väristä? Löytyykö sinulta oranssia / oranssinpunaista lakkaa?
post signature

8 kommenttia:

 1. Mulla on ihan oranssioranssi lakka. Ostin aikanaan, kun sain idean auringonlaskukynsistä.

  Minusta tämä sun oranssinpunainen olisi loistava kesälakka. Ylensä pukeutuminen kesällä on paljon värikkäämpää, jolloin tällainen vahvempi väri ei pompi liikaa silmille, vaan on osa pukeutumista. Vaatteenkaan ei silloin välttämättä tarvitse olla punainen / oranssi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonlaskukynnet kuulostaa tosi hauskalta! :) Totta, tää sopis iloisuutensa puolesta parhaiten kesäaikaan. Jospa intoudun kokeilemaan ens kesänä. Monesti kesällä on tullut vaan laitettua läpinäkyvää tai helmenvalkoista lakkaa. :P

   Poista
 2. Mielestäni oikein kiva lakka. <3 Uusin Star Wars on loistava, kuin ne vanhat. <3 Fanitan ihan kybällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos paljon. :D Oikeassapa olit! :) Tosi hyvä leffa tuo uusin Star Wars. Luin jo eilen siun kommentin, mut en ehtinyt sillon vastaamaan. Siun kommentin jälkeen olin vähän jopa skeptinen elokuvan suhteen, kun mietin, että olet tosi fani. Mut eeii, elokuva on loistava jopa tällaiselle, joka ei tiedä hirveästi Star Wars-maailmasta. :)

   Poista
 3. Ihanan väristä lakkaa. Kyllä punainen on aina punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Hih, punainenhan on yksi pääväreistä, joten... ;)

   Poista
 4. Kauniin väristä! Kyllä minulta löytyy useita oransseja ja oranssinpunaisia lakkoja, se on lempparivärini. Minulla on muuten samanlainen Star Wars -sivistysaukko, en muista niistä juuri mitään. Saattaa olla että olen lapsena katsonutkin telkkarista. Joka tapauksessa aika ihme koska olen aina pitänyt kaikenlaisista scifi ja fantasiajutuista. Ehkä pitäisi kokeilla katsoa nämä samoin alusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No sepäs sattui, että osui lempiväri. :) Ehdottomasti suosittelen äkkiä katsomaan kaikki Star Warsit. Minulla on kans niiden koluaminen menossa ja siihen väliin tosiaan tuli tämä uusin Star Wars, mut tämä oli oikeasti tosi hyvä elokuva. Suosittelen!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)