keskiviikko 9. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 9. LUUKKU

Pelkäsin, etten tänään ehdi ollenkaan koneen äärelle. Valokuvat sain onneksi napattua aikaisemmin päivällä valoisan aikaan, mutta tekstiä en ehtinyt edes aloittaa. Kirjoitan siis lennosta ennen kuin menen unten maille. 

Tänään lakkasin kynnet ruskealla lakalla. Tämä on taas niitä lakkoja, joka ostohetkellä näyttää hyvältä, mutta ei vain toimi käytännössä. Käyttö on jäänyt todella vähälle. Väri ei ole niin kaunis kynsissä kuin mitä se näyttää putelissa.
Väri on niinkin hehkeä kuin pähkinänruskea. Siis ruskea, merkki vanha tuttu Kiko ja sävy 222. Tämä on jo toinen hutiostokseni ruskeiden kynsilakkojen saralla. Uskottava se on. Ruskea on aina huono idea kynsille. Vai onko täällä kenties joku, jolla ruskea kynsilakka toimii? 

Itse liputan nude-lakkojen puolesta, joiden pehmeä, neutraali ja käytännöllinen värimaailma on vienyt mennessään. 

Tosin jotain kullanhohtoista tässä on ja ehkäpä voisin kokeilla sen yhdistämistä erääseen toiseen lakkaan ja katsoa, millainen lopputulos siitä tulisi. Joka tapauksessa tällaisenaan tämä sävy ei minua miellytä.

Oletko kokeillut joskus ruskeaa kynsilakkaa? Mitä pidit?

post signature

5 kommenttia:

 1. Hmm tämä on mielenkiintoinen sävy! Mulla on kynsissä melkein aina jonkunlaista pinkkiä tai punaista, joten ei heti tulisi mieleen kokeilla ruskeaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Se näytti niin kauniilta purkissa, joten siksi ostin sen, vaikka yleensä toki kokeilen etukäteen... Miulta puuttuu se klassinen perinteinen punainen... :D Pinkki on kiva! :)Jotenkin siitä tulee kesä mieleen. :)

   Poista
 2. Miten onkaan, että juuri tänään tuumin lakkaavani oikein tummanviininpunaisen ruskealla, lakkaankohan nyt kuitenkaan. Muille sopii, omalla kohdalla olen aina ollut, että ei. :) Ihan kivat nuo on, mutta jos ei itse tykkää, niin siinäpä se. Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanviininpunainen ruskea kuulostaa jännältä sävyltä, lakkaa ihmeessä! :) Olisi kiva nähdä millainen sävy se lopulta olisi. :) Toki jos ei itse tykkää, niin sille ei voi mitään. :P Hehe, onneks miun ruskean lakan kokeillu rajottu tähän yhteen päivään ja tänään voin jo vaihtaa kokonaan toiseen sävyyn. :)Tässä värissä ei fiilis ole kohdallaan... :P Mut aion antaa sille uuden tilaisuuden. :)

   Poista
  2. Ai niin. Kiitos, ja kivaa päivää siullekin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)