tiistai 22. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 22. LUUKKU

Ajattelin, etten tänä vuonna laita perinteisiä joulukortteja kenellekään. Että tänä jouluna toivotan hyvät joulut ja uudet vuodet sähköisesti.

Yksi kaunis päivä postilaatikossa oli kuitenkin yllätys. Siellä komeili minulle osoitettu kortti. 

Sitä pidellessäni, muistin taas, miten kivaa on saada kortti. Miten kivaa on tietää, että joku on ajatellut minua. On nähnyt vaivan ostaa se. Kirjoittaa ja postittaa. Siinä on omanlaista taikaa. Tuo pieni, suuri hetki sai minut muuttamaan mieleni. Tahdoin laittaa joulukortit kaikille ystäville ja sukulaisille koti-Suomeen.

Kiiruhdin ostamaan kortit. Onneksi ne löytyivät nopeasti. Tänään saanen ne kiikutettua postiin tai viimeistään huomenna. Jouluksihan ne ei Suomeen enää ehdi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 

Siirrytään näistä jouluisista ajatuksista tämän päivän kynsien esittelyyn. Punainen linja jatkuu. Tämä on viimeinen punainen lakkani, joten enää punaisia värejä ei tässä kalenterissa nähdä. Hassua, mutta en edes muistanut tämän lakan olemassaoloa. Tämä taitaakin olla ööh, about jo toinen tai kolmas kerta, kun en ole muistanut omistavani jotain tiettyä lakkaa. No, mutta onhan näitä minulla melkoisen paljon, joten annettakoon muistamattomuuteni anteeksi. Kalenteriin ei edes mahdu kaikki kynsilakat, pari jää esittelemättä ihan kokonaan...
Tänään esittelen kaikesta huolimatta tämän lakan, koska pitäähän joulukalenterissa vilahtaa punaista ja mielellään useamman kerran. Olenkin jo esitellyt täällä pinkkiä, tummanpunaista, oranssipunaista ja nyt vihdoin tämä, granaatinpunainen tai melkein kuin jopa ruosteenpunainen. Todella nätti väri. Tykkään ihan hulluna tästä väristä. Se on mukavan tumma, mutta ei liian tumma ja synkkä.

Lakan merkki on taas sama tuttuakin tutumpi Kiko ja sävynä nro 702. Tämä on ilmeisesti magneettinen lakka. En vain ymmärrä, mitä sillä tässä yhteydessä tarkoitetaan. Koskaan en ole moisesta kuullut. Jos joku tietää, niin kertokaa ihmeessä!?

Kaikkinensa todella kaunis. Tässä riitti vain yksi ainoa kerros lakkaa, joten peittävyys on hyvä. Lakka on myös ihanan kiiltävä. Tässä on varmasti sävy, jota alan nyt useammin käyttää. Tykästyin nyt kertaheitolla. Se on muuten oikeasti punaisempi kuin mitä kuvissa.
Mitä pidät tästä granaatinpunaisesta väristä? Ovatko magneettilakat sinulle tuttuja?
post signature

4 kommenttia:

 1. Onpas kaunis sävy tosiaan, semmoinen "foxy lady"! :)

  Magneettilakkoja en ole kokeillut, mutta ideana lie ensin lakata kynsi, sitten tuolla korkissa olevalla magneetilla luoda siihen kuvio. Tässä esim. hyvä ohje: http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/05/magneettien-kaytto-ohjeet.html
  Kokeile ja laita postia, mitä kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Hehe, niinpä. ;) Olipas tosi hyvät ja selkeät ohjeet, kiitos! Miusta tuntuu, että se magneetti pitäisi ostaa vielä erikseen. Mitä nopeasti tuossa kokeilin, niin ei tullut mitään muuta kuin sotkua. XD

   Poista
 2. Jokaisen joulukortin saatuani olen tuntenut pistoksen sydämessä siitä, etten itse lähettänyt kortteja... Ihanaahan niitä on saada. <3

  Tunnelmallista joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, joulukortteja on ihana saada! Ja sama juttu. Mut juuri siksi laitan vaikkakin näin kamalan myöhässä.

   Kiitos ja hyvää joulua siullekin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)