keskiviikko 23. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 23. LUUKKU + ARVONTAMUISTUTUS

Joulu on jo ovella. Jäljellä on tämän jälkeen enää kaksi luukkua ja ylihuomenna (tai viimeistään Tapanina) arvotaan onnekas voittaja. Vielä ehtii osallistua arvontaan, jos joku ei jostain syystä ole kerinnyt osallistua.

Täällä joulua juhlitaan vasta ylihuomenna. Huominen on vielä melko normaali päivä. Minulle on sitä mukaa iskenyt kova kiirus kaikkien joulujuttujen myötä. Kuusen olen saanut peräti olohuoneeseen asti, mutta tuossa se odottaa vielä koristelemista. Jospa sitä huomenna… Onneksi olen sentään tämän joulukalenterin kanssa pysynyt aikataulussa kaikista kiireistä huolimatta. 

Pitemmittä puheitta avataan 23. luukku. Sieltä paljastuu nudelakka, jälleen kerran. Moneskohan nudelakka tämä muuten on..? Merkkinä on edelleen tuttu ja turvallinen Kiko ja sävy 221.

Sävy on muuten aikas samankaltainen jonkin toisen ja jo tässä kalenterissa näkyneen lakan kanssa. Kovasti näyttää tutulle...
Tämä on melko juhlava lakka. En tiedä johtuuko juhlavuus väristä vai kiiltävyydestä, mutta se on oikein kiva. Just hyvä tähän päivään, kun odotellaan joulua saapuvaksi. Ainut miinus on, että vaikka laitoin kaksi kerrosta lakkaa, niin ihan täysin se ei peitä kynsiä. Ne kuultavat alta. Itseäni se ei haittaa, mutta jos omaisin vähänkin huonompikuntoiset kynnet, niin sitten voisi olla toinen ääni kellossa.

Tällainen lakka tällä erää. Nyt en tämän enempää turise, koska haluan ottaa pikku siestan ennen kuin mennä viipotan näiden joulujuttujen kanssa. Kuntosalillekin pitäisi ehtiä. Jos ei tänään, niin viimeistään huomenna. 
Siispä huomiseen! Jolloin onkin jo jouluaatto ja kalenterimme toiseksi viimeinen luukku… 
  post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)