torstai 3. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI 3. LUUKKU

Minulla on hyviä ja huonoja uutisia. Hyvä uutinen on, että sain töitä. Huono uutinen on, että se on vain yhden päivän mittainen. Nyt varmaan moni miettii, että mikä ihmeen työ voi kestää vain päivän?

Pääsin elokuva-avustajaksi! Muistatteko sen yhden postauksen, jossa kerroin piipahtaneeni castingissä? Noh, sittemmin en kuullut siitä mitään ja ajattelin, etten päässyt mukaan. Että sinne meni taas yksi unelma. Eilen sain puhelinsoiton castingistä suureksi yllätyksekseni. Tänään se lyötiin lukkoon, tai ainakin melkein. Huomenna olisi kuvaukset. Pitäkää peukkuja, että kaikki menisi hyvin! 

Ehdin jo panikoimaan esimerkiksi hiustenväriäni, kun tässä hiljattain värjäilin tukkaa. Nyt se ei ole niin blondi kuin silloin, mutta toisaalta on paljon luonnollisemman näköinen. Espanjan mittakaavassa olen edelleen blondi. Mutta mitäpä eivät ilmoittaneet aikataulussa, pöh. Me naiset ollaan just tällasia. Jos joku juttu ei mene suunnitellusti, niin pitää saada lohdutusta, ja minulle se oli uusi väri päähän. 

Enempää en voi kertoa tästä elokuvajutusta. Paitsi että olen tosi iloinen. Varsinkin, kun ehdin jo luulla, ettei tärpännyt. Harvemmin sitä pääsee mukaan elokuvan tekoon. Minulle tämä on kolmas kerta, mutta ensimmäinen kerta yhdysvaltalaisessa tuotannossa. Aikaisemmista elokuva-avustajan kokemuksistani voi käydä lukemassa täältä.

Ja sitten päivän kuulumisista joulukalenterin kolmanteen luukkuun eli kynsilakan esittelyyn. Värinä violetti, tarkemmin sanottuna sävy 263 ja merkkinä on tuttu Kiko. 
En tiedä, mitä ihmettä päässäni liikkui, kun ostin tämän värin? Todennäköisesti edullistakin edullisempi hinta. Muuta selitystä en keksi. Ostosta on tosiaan aikaa ja käyttö on jäänyt vähäiseksi. Violettia on hankala yhdistää. Se on kaunis väri, mutta kynsissä erottuu liiaksi omaan makuuni. Se ei oikein sovi mihinkään teemaan. Esimerkiksi minulta löytyy myös tummasininen lakka ja se on loistava juuri itsenäisyyspäiväksi. Mutta violetti? Mihin se sopisi?

Noh, ainakin tämän kalenterin ansiosta se pääsi taas käyttöön. Nyt täytyy joutua. Moikka!
post signature

6 kommenttia:

 1. Onnea! Kerro leffajutusta sitten heti lisää, kun voit!

  Mullakin on lila lakka. Mattalakka. Minä ostin sen aikanaan, koska minua kiinnosti se matta-efekti ja olen käyttänyt sitä lähinnä pohjana, koristellen sen valkoisella kynsikoristelukynällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juuh, viimestään sillon, kun se julkastaan. :'D Nää on oikeasti aika tiukkoja, esimerkiksi kuvien otto on ehdottomasti kielletty. :P Mielenkiintoiselta kuulostaa siun lakka ja tuo kynsikoristelukynä. Itse oon ehkä sen verran saamaton, ettei ole tullut koskaan yritettyä edes koristella kynsiä. :D

   Poista
 2. Onnittelut tulevalle filmitähdelle :) Kynsilakkoja ei vaaan voi olla koskaan liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitti. Filmitähteys tuli ja meni. XD Ihanaa, kun joku on samaa mieltä. :) Parempi liikaa kuin liian vähän. ;)

   Poista
 3. Koko ajan enemmän ja enemmän alkaa himoittamaan testata Kikon lakkoja! Iiks ja onnea, vitsi kun oli jännittäviä uutisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, apua, tarkoitushan ei ole mainostaa Kikoa.. :P Mut on ne vaan niin ihania lakkoja ja toki miulta löytyy muunkin merkkisiä, vaikkakin juuri tätä merkkiä minulla on kaikista eniten. :P Kiitos! :) Nyt se on jo ohi, mutta oli kiva osallistua ja nyt täytyy vaan odotella, milloin se tulee ulos. Voihan olla, ettei minua sitten edes näy siinä. Näistä kun ei koskaan tiedä, miten leikkaavat tai saattaavat jättää koko kohtauksen poijes. Mutta tulipahan tehtyä ja yksi kokemus lisää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)