maanantai 28. joulukuuta 2015

KYNSILAKKAÄÄNESTYS + ARVONTA

Koko joulukuun tein kynsilakkajoulukalenteria eli joka päivä esittelin yhden lakan. Ja joskus jopa kaksi. Kalenteri on jo päättynyt, joulu on jo ohi, mutta yhden jutun haluan vielä toteuttaa. Nimittäin kynsilakkaäänestyksen.

Haluaisin kuulla, mikä näistä joulukuun aikana esitellyistä lakoista oli eniten mieleesi. Toisin sanoen, millä lakalla sai aikaan parhaimmannäköiset kynnet. Kerro siis suosikkisi! 
Porkkanaksi äänestykseen laitan arvontapalkinnon. Arvon pienen kosmetiikkapaketin kaikkien ennen 5.1.2016 äänestäneiden kesken. Palkinto sisältää neljä Mary Kayn tuotetta: solidaarisen huulikiillon ’In harmony’, 2 x matkakokoisen hajusteettoman käsivoiteen ja luomiväripaletin ’Earth Bound’. 

Mary Kay on erittäin korkealaatuista, maailmanluokan kosmetiikkaa ja oma lempparimerkki, minkä lisäksi arvostan paljon heidän tekemäänsä hyväntekeväisyystyötä. Sillä laitoin tähän palkintoon mukaan solidaarisen huulikiillon. Kynsilakka olisi muuten ollut kiva palkinto, mutta koska niitä ei voi laittaa postissa, niin näillä mennään. Mutta ei hullumpi palkinto, vai mitä? ;)

Arvonta-aikaa on siis tiistaihin 5.1.2016 saakka. 

Saat 1 arvan, kun äänestät mielestäsi parasta kynsilakkaa. Anonyymi, jätä nimimerkki ja halutessasi sähköpostisi. 

Saat 2 arpaa, kun äänestät suosikkilakkaasi ja olet virallinen lukijani Google käyttäjäraadin kautta. Jos et ole vielä virallinen lukija, niin toki voit liittyä sivustoon arvonnan aikana. 

Saat 3 arpaa, kun äänestät suosikkilakkaasi, olet virallinen lukijani Google käyttäjäraadin kautta ja lisäksi mainitset tästä arvonnasta blogissasi / Facebook-sivustolla. 

Muista kommentissa mainita, monel
lako arvalla olet mukana!

Äänestä seuraavista lakoista omaa suosikkiasi! Pidätkö enemmän neutraaleista sävyistä, vai oletko vahvojen värien viemää? 

Tässä kollaasissa ovat esillä kaikki joulukuun aikana esitellyt lakat numeroituna kunkin päivän mukaan. Kerro minulle suosikkisi  –mielellään perustelujen kera! Onnea arvontaan! Pst. Muokkasin 11. luukun pinkkikynsien kuvaa niin, että väri on lähempänä oikeaa lakan sävyä.
post signature

56 kommenttia:

 1. Sanoisin, että 10 tai 22. Ja jos ihanihanihan pakko on jompikumpi sanoa, niin 10. Se on sopivan erilainen ja sähäkkä ja sopii eri vuodenaikoihin.
  Koska vein jackpotin edellisessä arvonnassa, annan nyt mahiksen muille, enkä siis osallistu arvontaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja värejä kynsiin. :) Oppisinpa käyttämään enemmän punaista ja muitakin sähäköitä värejä kynsissä. :)

   Vau, onpa kiva ele siulta antaa muille mahdollisuus. :)

   Poista
 2. Kaikki värit olivat niin ihania, että yhden valinta ei ollut ollenkaan liian helppo tehtävä! Jos nyt on kuitekin pakko sanoa vain yksi, niin numero 6, sininen. Olen sinisen värin ehdoton ystävä, ja sinivalkoinen yhdistelmä on maailman kaunein. Vielä kun väri sopi itsenäisyyspäivän teemaan kuin nenä päähän, niin valinta on tehty!
  Osallistun kahdella arvalla, seuraan blogiasi ja yllätys yllätys äänestän! (Sitä kun et vielä tästä kommentista huomannutkaan. :D)
  Pidän muuten erittäin paljon blogissasi siitä, kuinka olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa lukioiden kanssa. Vastaat kaikkiin kommentteihin ajatuksella, ja olet harvinaisen nöyrä. On olemassa monia blogeja, joita en halua kommentoida ihan vain siksi, että tiedän ettei vastausta heru, vaikka kirjoittaisi minkälaisen kommentin. Erittäin paljon yläpeukkua siitä, että jaksat panostaa vastauksiin ja tuot mielipidettäsi niin selkeästi esille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidin kanssa samaa mieltä! Jotkut blogit ovat poistuneet lukulistaltani, koska kirjoittaja ei viitsi edes hymiön verran vastata kommentteihin. Ei sitä aina keksi pitkiä löpinöitä, mutta joku huomio, että on kommentin lukenut, on mielestäni kohtelias!

   Poista
  2. Moikka! Äänestän nro:a 18 tai 23.
   Olen myös lukija.
   hippohiiri@gmail.com

   Poista
  3. Heidi, sama juttu! En osaa päättää vain yhtä ylivoimaisesti parasta. Siellä oli niin monta ihanaa lakkaa, vaikka oli myös jokunen, josta taasen en niin tykännyt. Voi olla myös, ettei silmä ole vielä tottunut. :P Sillä just todella mielenkiintoista toteuttaa äänestys ja kuulla teidän mielipide. :)Sininen on kyllä kaunis väri! :) Vielä, kun oppisi käyttämään sitä useammin kynsissä. :)

   Voi kiitos todella paljon ihanasta kommentistasi! :)Minusta vuorovaikutus on parasta blogissa ja arvostan teidän, Sinun, kommenttiasi. Jos tosiaan joku on nähnyt vaivan kirjoittaa kommentin, niin haluan nähdä saman vaivan ja vastata. Varsinkin, kun muuten ei voi tietää, olenko edes lukenut kommenttia, koska ne julkaistuvat ilman minkäänlaista seulaa. Kirjoittaminen on kyllä kivaa, mutta te teette siitä antoisampaa ja motivoitte. :)Kiitos vielä tosi ihanasta kommentistasi!

   Poista
  4. Menninkäinen, totta. Oon kans samaa mieltä teidän kanssa. Itsekin kun luen blogeja ja jos jätän kommentin, niin olisi kiva saada vastaus. Jos bloggaaja ei vastaisi, niin jatkossa tulisi kommentoitua yhä harvemmin. Varsinkin, jos esitän jonkun kysymyksen, niin on kurjaa, jos siihen ei vastata. :/

   Kiitos sinulle kommentistasi! Ja iso kiitos, kun kommentoit blogissani! Se antaa tosi paljon motivaatiota. :)

   Poista
  5. Hippo hiiri, nuo onkin tämän hetken trendivärejä. :) Kiva kuulla mielipiteesi. Onnea arvontaan! :) Jeps, eli kaksi arpaa siulle. :)

   Poista
  6. Ai niin, Heidi, siullekin onnea arvontaan! Eli kahdella arvalla. :)Korjaa, jos osallistutkin kolmella. :)

   Poista
 3. Äänestän numeroa 20. Kivan klassinen, tykkään kovasti :)Myös 22 on ihana.
  Mukana yhdellä arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja värejä! Tämän myötä niitähän ihan intoutuu käyttämään enemmän. 8) Selvä! Onnea arvontaan! :)

   Poista
 4. Kaikki ovat kauniita, mutta äänestän 16 ja 23 ovat kauniita. KAhdella arvalla mukana!
  irmastiina@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo onkin ihanan helppoja värejä, kun käyvät monen kanssa yhteen, kun ovat neutraaleja. :) Kiitos, kun äänestit. Jeps, kaksi arpaa. :) Onnea arvontaan, Irmastiina! :)

   Poista
 5. Nro 10 on todella kivan sävyinen, joten sanotaan se :).
  2 arvalla mukana.
  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin tosi erilainen sävy, minäkin tykkään ja lisäksi se sopii yhden hameeni kanssa yhteen. :) Jeps, siullekin kaksi arpaa. :) Onnea arvontaan, Laura! :)

   Poista
 6. Se on numero 8. Yhdellä arvalla äänestän hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 7. 10 on kyllä ihana sävy, vaikka omissa kynsissäni suosin pastellisia sävyjä.
  Kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sävyhän on nyt noussut yllättäjäksi tässä äänestyksessä. :) Kiitos osallistumisesta ja onnea siullekin arvontaan! :)

   Poista
 8. 10 on kyllä ihana sävy, vaikka omissa kynsissäni suosin pastellisia sävyjä.
  Kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. En muuta odottanutkaan siulta, hihi. ;) Pinkki on pirteä väri. :) Oletan, että olet kahdella arvalla mukana, korjaa jos osallistutkin kolmella, Maiju. :) Onnea arvontaan!

   Poista
 10. Numero 3 on suosikkini. Tykkään yleensäkin vähän räväköimmistä väreistä niin lakoissa kuin meikissä muutenkin :) Kolmella arvalla mukana. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla siun mielipide. :) Osaisinpa käyttää enemmän violettia kynsissä. :P Onnea arvontaan! :)

   Poista
 11. Kahdella arvalla mukana ja voi maar miten osaan valita!Valitsen 11, koska on täydellinen pinkki ja kesällä tykkään käyttää tuota väriä. Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kun osallistut. Paljon on ihania värejä, eihän näistä osaa valita. ;) Pinkki on kyllä ihanan pirteä ja kesäinen väri. :) Hyvää uutta vuotta siullekin, Tiia! :)

   Poista
  2. Ai niin ja onnea tietenkin arvontaan! :)

   Poista
 12. Nro 21 on suosikkini! Bloggerlukijana kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin kaksi samankaltaista hennon puuterivaaleanpunaista. :) Molemmat on kivoja, hiuksenhienolla erolla. :)Jeps, onnea arvontaan! :)

   Poista
 13. Nro 19 on lempparini. Mukaan yhdellä arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on söpö väri. :) Kiva, kun sieki osallistut. Onnea arvontaan!

   Poista
 14. Nro 19 on lempparini. Mukaan yhdellä arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Osallistun kahdella arvalla. Minun suosikkini on nro 22. Jotenkin "täyteläinen" väri.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä miulla on just parhaillaan kynsissä! :D Se on nätti väri. :) Hei, tervetuloa lukijaksi. Onnea arvontaan, Siili! :)

   Poista
 16. Numero 8 on suosikkini, sähäkät ja kivat kynnet, hyvänä kakkosena tulis numero 19, kaunis neutraali väri arkikäyttöön :) Yhdellä arvalla mukana :)
  anu.jaakonsaari@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo nro 8 kynnet tein ihan extempore, kun sain idean hyödyntää edellisen päivän hopeiset kynnet. :) Ne on kivan erilaiset. Sain täällä Espanjassa jopa tuttavalta kommentin niistä. Normaalisti kukaan ei sano mitään kynsilakoista täällä, mut just noista kynsistä sanoi. Aika jännä! :) Onnea arvontaan! :)

   Poista
 17. 2 mukana..No:13 on suosikkini...koska sain mystisen vision kuuluisasta näyttelijästä joka sateessa "riipii" kynsillään miehen selkää :) Ilmeisesti aamukaffeeni ei ole vielä tehonnut :) :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, repesin mielikuvalle. ;) Se on kyllä nätti lakka! Taidankin laittaa sitä tänään uudeksi vuodeksi! Jahka ensin olen tehnyt leipomukset loppuun (kynsilakat ja kokkailu eivät sovi yhteen). :)Hyvää uutta vuotta ja onnea arvontaan! :)

   Poista
 18. 22 ja 18 ovat omat suosikkini! Varsinkin tuo 22 on jotenkin todella luomavan kaunis, ihastuin siihen ihan täysin :') Blogisi lukijana kahdella arvalla mukana!
  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 18 on tämän hetken trendivärejä, ihan vielä silmä ei ole tottunut, mutta se on mukavan neutraali väri ja käy monen kanssa yhteen. :) 22 on muutaman muunkin mielestä kiva väri. :) Miustakin se on nätti, kun vain oppis käyttämään rohkeammin värejä kynsissä! :)

   Poista
 19. Hmm tämä no paha, sillä jokainen kynsilakka on mielestäni todella ihanan värinen! Vastaan kuitenkin, että numero 11 koska sävy vain on niin ihanan pastellinen vaaleansininen. Yhdellä arvalla kisaamassa.
  hanna1.purr@gmail,com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, tarkoitat varmaan nro 17? Se on kyllä tosi kauniin vaaleansininen. 8) Onnea arvontaan! :)

   Poista
  2. Heh numero 17 siis! Katsoin vahingossa väärin :')
   T. Hanna

   Poista
 20. Nro 25 hohtaa kivasti
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihanan rosoinen väri! :) Onnea arvontaan! :)

   Poista
 21. Hitsit kun olen tylsä, mutta suosikkini on nro 18. Olen arka käyttämään kovin värikkäitä lakkoja, kun tuntuu että rapisevat hetkessä epäsiisteiksi..
  Mukana yhdellä..
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva väri, ja ei kai se tee tylsäksi, jos tykkää neutraalemmeista väreistä? ;) Kokeile väritöntä lakkaa tai päällyslakkaa. Minulla on auttanut väritön lakka huomattavasti lakan kestoon. Ei kulu läheskään niin nopeasti kuin jos olisi ilman. :)

   Poista
 22. Kahdella arvalla mukana :) Lempparini on nro 12. Olen hulluna vihreään! :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on kaunis väri! :) Tervetuloa lukijaksi! Onnea arvontaan!

   Poista
 23. Mukana kahdella arvalla :) Lempparini on nro. 23, vähän kiiltoa pitää olla ja söpö väri :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi juhlava lakka, tykkäsin. :) Onnea arvontaan! :)

   Poista
 24. Yksi arpa minulle, kiitos! Nro 7 - hopea on kaunis
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis! :) Jeps, siulle lähtee yksi arpa. Onnea arvontaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)