torstai 10. maaliskuuta 2016

PÄIVÄN PIRISTYS: KEVÄT KUVASSA

Mies lähetti puhelimella ottamansa kuvan minulle toipilaalle. Flunssa iski ja lujaa, mutta nyt alan olla jo voiton puolella.

Kuva sai minut heti hyvälle tuulelle. Se oli niin kaunis ja siinä jotenkin konkretisoitui kevät. Vaikka vielä voi tulla kylmä, vielä voi tuulla, vielä voi sataa, vielä voi sataa lunta, niin kesää kohti mennään. 

Kevät on ihanaa aikaa Espanjassa. Varsinkin, kun puut ovat kukkaloistossaan. Vaaleanpunaiset kukat ovat niin kauniita, mutta eivät kestä pitkään. Vain sen pienen hetken ennen kuin ne varisevat yksi kerrallansa pois.
Miehen ottama kuva, ei muokattu.
Kuvassa oleva puu on Prunus pisardi. Tämä kuva on omasta mielestäni ehkä kaikkein kaunein kevätkuva, joten laitan sen tänne iloksenne! Lisäksi intouduin muokkailemaan kuvaa Picasa-ohjelmalla. Sama kuva, monta versiota.
BynParcial-toiminto Picasa-ohjelmalla
Cruzado-toiminto Picasalla. Jne.
Ei ole muuten enää pitkä aika Pääsiäiseen, jota juhlitaan täälläpäin maailmaa todella näyttävästi. On kaikenlaisia juhlakulkueita ja ohjelmaa. Varmasti suurin osa ihmisistä käyttää pyhät hyväkseen ja lähtevät jonnekin matkalle, lähelle tai kauas, tai omaan kyläänsä. Muistatte varmaan kyläpostaukseni, jossa selvitin espanjalaisten suhdetta kylään? 

Kyllähän mekin haluttaisiin lähteä, mutta taas kerran näyttää siltä, että tänne jäädään. Pääsiäisenä matkustaminen on niin tuhottoman kallista ja kylään meno ei tällä kertaa houkuttaisi. Melkein kannattaa odottaa minun syntymäpäiviin. Jolloin silloinkin osuu San Jorge-juhlapäivä, mutta ei sentään ole niin mahdottoman kallis ajankohta matkustaa. 

Kirjoitan matkaunelmista ja- suunnitelmista lisää jossain tulevassa postauksessa!
post signature

12 kommenttia:

 1. Kevättä kohden mennään. Tätä odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä! :) Hitaasti, mutta varmasti. ;)

   Poista
 2. Kaunis kuva :). Toivottavasti kevät alkaisi täälläkin jo pikkuhiljaa paremmin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerroin jo miehelle ja hän kiitti. :) Siellä taitaa vissiin vielä olla erittäin talviset tunnelmat. :D Kyllä se kevät ja kesä sieltä tulee. :)

   Poista
 3. Kaunis kuva, ihanan keväinen! Tuollaiset pienet eleet (etenkin jos on kipeä) on ihania.
  Tänne palatessa huomasi kevään ja valon ottaneen aimo harppauksen eteenpäin. Ensi viikolla jo valoisa aika menee pimeästä ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Välitän viestin miehelle. Niinpä, varsinkin kun jos joutuu olemaan neljän seinän sisällä, niin mukava nähdä tällainen kuva. :)
   Ohhoh, siellä kans kevät tulee vauhdilla. :D Suomenkin kevät on kiva! :)

   Poista
 4. Voi miten ihana kuva! Se on ihan totta, että kevät on jo täällä ja kohta päästään nauttimaan lämmöstä :) Itsekin yllätyin, kun näin pienet kukkaset tän naapuruston puissa yks päivä!

  Mäkin haluaisin matkustaa jonnekin pääsiäisenä - mieluiten Baleaareille tai Kanarialle - mutta hinnat ovat ihan naurettavia. Taidan sumplia Fuengirolassa asuvien sukulaisten kanssa ja lähteä sinne :p Toivottavasti se aurinko paistaisi sielläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, täytyy kertoa miehelle. :) Minäkin odotan jo niitä lämpöisempiä päiviä, vaikka tämä talvi oli jotenkin normaalia leudompi...

   Tuo kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! :) Kannattaa hyödyntää sukulaiset. Pääsiäisenä matkustaminen on tosiaan niin kallista... :( Harmi, koska ei sitten tule kyllä lähdettyä mihinkään suuntaan. Uskon, että Fuengirolassa aurinko paistaa pääsiäisenä! :)

   Poista
 5. Oi, kaunista. Tulee mieleen Pariisi :)

  VastaaPoista
 6. Jestas miten kaunista, ihanaa, täällä vielä ihmiset suksilla sivakoi. ;) Kivaa viikkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kerrotaan, kerrotaan. Mies jo tuossa sanoi, ettei edes mitenkään panostanut kuvan ottamiseen, kuhan nappasi hetkessä. :D Kiitosta, siulle myös! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)