torstai 21. helmikuuta 2019

HEI, MENEN BARCELONAAN!

Huomenna lähden matkalle. Se tulee olemaan yksi niistä matkoista, jonka jälkeen mikään ei ole ennallaan. Yksi niistä matkoista, jolloin tajuan, miten paljon olen oppinut ja miten vähän todellisuudessa tiedän. Siksi on vielä paljon matkaa kuljettavaksi ja opittavaksi. Yksi niistä matkoista, jotka rikastuttavat elämääni. Yksi niistä matkoista, jolloin tutustun uusiin ihmisiin. 

Tapaan varmasti niin paljon uusia ihmisiä, etten ehkä muista edes kaikkien nimiä. Ei, vaikka kasvot jäisivät muistiin.
Lauantaina osallistun Barcelonassa tapahtumaan. Kyseessä ei ole mikään turistimatka, vaan menen työasioissa ja ehkä tapaan silloin kaksi melko tunnettua espanjalaista. Jotenkin se on tosi ihana tunne päästä matkalle ja tiedän, että tulen oppimaan paljon. Olen todella innoissani tästä tapahtumasta!

Minulla on vapaata perjantaina ja sunnuntaina, jonka voisin hyödyntää. Voisin tehdä tai nähdä jotain uutta. Barcelonahan on minulle entuudestaan tuttu kaupunki, mutta se on niin iso, että näkemistä varmasti riittää. Ehkäpä visiitti museossa? Tai tutustuminen johonkin näyttelyyn?

Tosin jo lentokentällä tapaan kollegani, enkä yhtään tiedä, mitä odottaa. Kuten Espanjassa sanotaan: ”sobre la marcha” eli mennään ilman sen kummempia suunnitelmia ja siinä se sitten selviää, matkan varrella. Ainoastaan lauantai on lyöty lukkoon. Silloin olen tiukasti kiinni tapahtumassa aamusta iltaan.

Barcelona on yksi suosikkikaupungeistani, vaikka samalla se on yksi niistä kaupungeista, jossa pelottaa liikkua. Vaikka muuten koen Espanjan turvalliseksi maaksi kaikin puolin, niin Barcelonassa olen ollut kaksi kertaa todistamassa varkautta. Se jättää jäljen, kun yhtäkkiä näet silmiesi edessä sellaisen pakotilanteen, joka vetää vertoja parhaimmalle Hollywood-elokuvalle.

Mutta toivotaan, ettei tällä(kään) kertaa sattuisi mitään ikävää!

Instagram päivittyy matkan varrelta
Tulin tänne huikkaamaan tästä matkasta, koska tarkoituksenani on päivittää minun Instagram-tiliä matkan varrelta. Eli olen Instagramissa nimimerkillä vivi.vinna.

Instagram on mielenkiintoinen appi. Tykkään tosi paljon.  Minulla on siellä myös henkilökohtainen tili, joka on siis aivan tavallinen. Nyt parina päivänä olen saanut yli 200 uutta seuraajaa, joka sinällään on pieni ihme. Mutta että kaikki tuntuvat olevan julkkiksia! Näyttelijöitä, laulajia, bändejä, ohjaajia, urheilijoita… 

Tuntuu vähän hassulta ja miten ihmeessä he ovat minun tilini löytäneet? Ja mistä tällainen liikehdintä on peräisin?! Sen seurauksena olen tietenkin kommentoinut ja ruvennut seuraamaan muita. Samalla sain blogini vivi.vinna-tilille lisää seuraajia, kun olen ollut aktiivinen.

Minulla on myös ongelmana se, että en tiedä, miten hoitaa noita kahta tiliä. Blogin tiliin halusin päivittää kuvia tapahtumista, joista en aina ehdi kertoa blogissa. Henkilökohtaista blogiani haluaisin viedä enemmän ammattimaiseen suuntaan ja ehkä käyttää sitä työkaluna omien palveluiden markkinoimiseen. 

Meinasin siis jopa sulkea oman tilini ja luoda kokonaan uuden "ammattimaisemman" tilin, eikä niinkään esitellä hetkiä elämästä, kuten tähän asti. Nykyinen tilini on siis todella kotikutoinen. 

Noh, nyt minun tilillä on kuin tyhjästä tullut seuraajia, joilla on tuhansia, kymmeniä tuhansia ja satoja tuhansia seuraajia. Mietin kaksi kertaa raaskinko sittenkään sulkea nykyistä tiliä. Mistä nuo ihmiset ovat tulleet minun tilille, on minulle täysi mysteeri.

Mutta se siitä, en aio miettiä asiaa tämän enempää, kun he nyt siellä ovat ja olenhan itsekin löytänyt tosi mielenkiintoisia tilejä sitä kautta. Instagram on tosiaan vienyt mennessään. Minun vaan pitää saada ohjat käsiini ja päättää, mihin suuntaan lähden tilejäni kehittämään. Vaikka olo on kuin olisi Liisa Ihmemaassa.
Oletko sinä Instagramissa? Vinkkaa oma tilisi alla, jos en vielä ole tajunnut seurata sinua siellä.

Entä onko sinulla vinkata jostain kivasta käyntikohteesta Barcelonassa? Mitä itse tekisit, jos olisit huomenna Barcelonassa?
post signature 


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa jännältä reissulta. Mä menisin uudelleen syömään Les Quinze Nits - ravintolaan, jos menisin uudelleen Barcelonaan. Siellä oli ehkä parhaat ruoat, mitä olen ikinä missään syönyt.
  Mulla ei ole instagramia, koska koen, että useimmat käyttävät sitä niin, että napaavat puhelimella kuvan ja pystyvät sitten jakamaan sen heti instassa. Meidän puhelimella kun ei kummoisia kuvia napsita saati mennä nettiin ja instaan, niin enpä ole sinne tiliä hommannut. Seurailen kyllä (kirjautumatta) esim. sinua ja pikkuveljeä ja kälyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, varmasti on mielenkiintoinen reissu, hihi. :) Oo, kiitos suosituksesta! Itse asiassa minulle taisi napsahtaa ravintolan valinta, koska joudun tekemään varauksen. :O Joten kiitos vinkistä! :) Pitää kurkkia, missä se on, jos olisi suhkot lähellä hotellia.

   Joo, toi oli Instagramin alkuperäinen idea. :) Miusta jotenkin kiva app. Oo, kiva kuulla, että seurailet, vaikka et olekaan Instassa. :)

   Toivottavasti tuo Barcelonan matka menisi hyvin, kun juuri kuulin, että on aikamoiset lakkoilut siellä. :O Ja sit kuntosalin ohjaaja varoitteli taskuvarkaista. Mutta pietään peukkuja, että kaikki sujuu hyvin! :)

   Mukavaa viikon jatkoa, Menninkäinen! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)