perjantai 8. helmikuuta 2019

KUN YSTÄVÄNI JA SUKULAISENI LÖYSIVÄT BLOGINI

Blogiani olen yrittänyt aina kirjoittaa ”anonyymisti” syystä siitä, että halusin vain kirjoittaa. Harjoitella kirjoittamista ilman rajoja.

Ehkä olen pelännyt, mitä kaverit sanoisivat tällaisesta harrastuksesta. Ehkä olen pelännyt, että he tuomitsisivat minut.  Olen myös aina ajatellut, että kuulumiset on edelleenkin kivempi vaihtaa kasvotusten tai puhelimitse.
Minä tykkään tarinoiden kertomisesta ja olisi kamalaa, jos kaverini toteaisi vaikkapa kahvilla ”ai, luin jo blogista”. Ei sillä, että tänne edes niin paljon kirjoittaisin. Blogini ei nimittäin ole yhtä kuin minun elämä. Täällä näkyy hyvin pieni osa, mutta se pieni on 100% minua. Siksi minusta ehkä myös tuntuu, että se tekee minusta haavoittuvaisen.

Blogissa, joka on ollut näinkin pitkään pystyssä, näkyy kehitykseni kirjoittajana. Etenkin alkuajan tekstit ovat kerrassaan surkeita. Täällä näkyy myös henkinen kasvuni. Olen aina halunnut tehdä blogiani positiivisella ja reippaalla otteella, mutta koska en kuitenkaan halua antaa vääränlaista kuvaa, niin olen kertonut myös niistä elämäni vastoinkäymisistä.

Siinä missä alkuaikoina kerroin päivän asuista ja meikeistä, nykyisin tykkään kirjoittaa enemmän tarinoita, matkakertomuksia, ajatuksiani ja pohdintojani, ylipäänsä elämää. Ja kyllä, myös niitä huonompia hetkiä. Toki espanjalaisella elämänmenolla maustettuna huumoria unohtamatta, sillä koen jotenkin olevani hyvin espanjalainen.  

Aivan erityistä blogissani on se, miten olen voinut tavata espanjalaisia kuuluisuuksia kuten vaikkapa Serranon perheen tähtiä.
Tänne haluan koota muistoja, joita voin vanhana lukea. Jos en niitä kirjoittaisi ylös, alkaisi aika purra. Lopulta muistot voisivat jäädä sumuverho taakse, ja ehkäpä ne lopulta unohtuisivat. Olen iloinen, että olen kirjoittanut blogia kaikki nämä vuodet. Jopa nyt olen monesti palannut lukemaan vanhoja kirjoituksiani. Niitä lukiessa tuntuu kuin matkaisin siihen hetkeen. 

Mitään salaista tietoa täällä ei ole. Ei ainakaan mitään sellaista, mitä en uskaltaisi torilla kuuluttaa kaikelle kansalle. Sorry, kaverit! Mutta varmastikin täällä on tietoa, jota parhaimmatkaan ystäväni eivät minusta välttämättä tiedä.

Näin blogini paljastui
Tässä joku aika sitten loin Instagram –tilin. Tiesin, että sitä kautta joku minut elävässä elämässä tunteva voisi löytää. Halusin siitä huolimatta Instagramin, koska sen avulla voi laittaa esille kuvia. En ehdi päivittää blogia niin usein kuin haluaisin, joten Instagram mahdollistaa hetkien jakamisen kanssanne nopeammin. 

Olenkin päivittänyt sinne kuvia jouluisesta Santa Cruzista, Loppiaispäivästä ja kaikki loput kuvat ovat pääsääntöisesti vaellusreissuilta, joita teen vuoristoon täällä Teneriffalla. Maisemat ovat sanalla sanoen huikeita.

Tilille tupsahtikin seuraajiksi kavereita ja jopa sukulaisia. Olin, että ”apua, kamalaa”! Rajoittaako tämä nyt minua jotenkin, kun siellä ruudun takana voit hyvinkin olla sinä, serkkuni tai koulukaverini vuosien takaa?

Tarkemmin ajateltuna ehkäpä kenellekään ei oikeastaan tule minkäänlaisena yllätyksenä, että minä kirjoitan blogia. Pikemminkin asia olisi päinvastoin. Olisi kummallista, jos minulla EI olisi blogia! Koska elävässä elämässäkin minä olen kirjoittaja. Elävässä elämässä elän kirjoituksillani. Tai ainakin yritän!
Jatkan siis bloggaamista ja kirjoittamista. Kirjoittaisin, vaikka minulla ei olisi yhtään lukijaa. En silti taida vieläkään uskaltaa kuuluttaa Facebookissa blogistani, hehehe, tai muutenkaan mainostaa blogiani tämän enempää.

Koskapa te nyt ystävät löysitte minut ja blogini, laitan tähän koosteen blogini parhaimmista postauksista. Ei siis tarvitse lukea niitä yli 700 postausta, jotka olen näiden vuosien aikana kirjoittanut. 

Mutta mainittakoon tähän väliin, että lukekaa ehdottomasti minun Päivän piristys -postaukset! Huumorin kukka on paras kukka, vai mitä? ;)

Parhaimmat postaukseni -kooste (postaus vuodelta 2016)

Koska tuosta postauksesta on aikaa, koostan tähän tämänhetkisen tilanteen. Nyt en nimeäsi niitä kuitenkaan parhaimmiksi postauksiksi, vaan tärkeimmiksi.

Eli vuodesta 2016 tähän päivään blogini tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat postaukset.

Vuosi 2016
Vuosi 2017Vuosi 2018Vuosi 2019


Tietävätkö sinun ystäväsi bloggaamisestasi? 

Kaverit ja sukulaiset, jos olet täällä, jätä ihmeessä kommentti. Vaikka sitten anonyymisti, jos ei muuten. ;)
 post signature
Ps. Olen Instassa: vivi.vinna

9 kommenttia:

 1. Jotkut kaverit tietää, suurin osa ei. Samoin sukulaisista vain kourallinen tietää. Tai ainakin näin oletan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihihi, tiiä vaikka siun blogia seuraisi koko suku! :D

   Poista
 2. Täällä taitaa tietää kaikki ja aluksi aika kauankin hirvitti ja ajatteleeko ihmiset, että haluan huomiota ym. Mutta luulen, että ajan kanssa ihmiset ovat jo niin tottuneet asiaan, ettei enää itsekään tarvi asiaa miettiä, että mitä muut ajattelee. Jotkut eivät ehkä tykkää ja jotkut tykkää.

  Kiva tapa kerätä juurikin muistoja myöskin itselle.

  Kivaa viikkistä Vivi Vinna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mieki luulen, että lopulta porukka tottuu ajatukseen. :) Ja tosiaan, kaikkia ei voi miellyttää, niin se vaan menee. :) Ehkä se on just hyvä blogi sellainen, että jakaa tavallaan mielipiteitä.

   Ajattele, kirjoittamalla saamme taltioitua elämän hetkiä ja ne hetket tekevät elämästä elämän. Niitä on kiva sitten vanhana muistella. :) Vaikka minä olen varmastikin vanhanakin tällainen viipottaja. :D

   Kiitos samoin siullekin, Tiia! <3

   Poista
 3. Pidin itsekin blogin salassa kaikilta alkuun, jopa mieheltäni. Hänen Italiassa asuva vanha luokkakaverinsa oli löytänyt sen ja tajunnut jonkun matkan perusteeella, että mieheni vaimohan taitaa kirjoittaa tätä blogia vaikkei meistä kumastakaan ollut kuvia blogissa.

  Kun viimeisn laitoin oman kuva blogin sivupalkkiin, kaksi asiakastani oli tajunnut seuranneensa blogiani jo pidempään. He taas kertoivat yhdessä tapahtumassa uselle muulle ja nykysin blogia lukevat useammatkin asiakkaat ja kollegat muista yrityksistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuo taitaa olla kaikilla bloggaajilla alussa, että pidetään salassa. :) Onpa jännä, miten lopulta tuo luokkakaveri löysi blogisi ja nuo siun asiakkaat myös! Oho, voisin kuvitella, että bloggaamiseen tulee paineita, jos asiakkaat ja kollegat lukevat blogiasi. Niin, voi olla mahdollista, että miunkin blogia lukevat työkaverit ja esimiehet. Iiiiksss, uskaltaako tässä kohta enää blogata? :P ;)

   Poista
 4. Asiaan mitenkään liittymättä; kutkuttavaotsikkoinen "Eläköön rakkaus!"-postaus ei aukea. Tarkoituksella vai vahingossa...? En tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, huomenna on tulossa. Minun piti ajastaa se, mutta painoin vahingossa julkaise-nappia. Se ehti olla ehkä muutaman sekunnin, ennen kuin poistin sen. Mutta huomenna se kyllä tulee San Valentin -päivän kunniaksi. No worries. Sneak peek, luvassa rakkaustarina ja pohdintaa... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)