Mehu on vaan niin
hyvää. Ei ehkä joka päivä, mutta ainakin silloin tällöin nautittuna ja
varsinkin, kun sen tekee itse, niin nam nam!
Tällä kertaa tein
sitruunamehua, koska sattui olemaan sitruunoita ja ne piti saada pois alta,
ettei vaan mene pilalle. Sitruunamehussa on niin kirpsakka maku, ettei ihan mehuna
mene alas, mutta se käy vallan mainiosti esimerkiksi leivontaan.
Samalla halusin laittaa
tänne vaihe vaiheelta mehunteon, niin huomaatte, miten nopeaa ja vaivatonta se
on oikeilla laitteilla. Sitten, kun mehunteko osuu teidän kohdalle, niin sitruunan
voi korvata vaikkapa appelsiinilla.
Appelsiinimehu on varmasti monen mieleen ja erityisen hyvää. Itse ainakin
tykkään appelsiinimehusta ja nimenomaan itse tehtynä se maistuu parhaimmalta.
Mehun teko
|
Valitse hedelmä ja leikkaa se kahtia. |
|
Ota hedelmäpuristin esille... |
|
...ja käy rohkeasti toimeen! |
|
Jäljelle jää tyhjät kuoret... |
|
....ja mehu odottaa valmiina, dadaa! |
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)