sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

PARAS MEHU SYNTYY TEKEMÄLLÄ ITSE

Mehu on vaan niin hyvää. Ei ehkä joka päivä, mutta ainakin silloin tällöin nautittuna ja varsinkin, kun sen tekee itse, niin nam nam!

Tällä kertaa tein sitruunamehua, koska sattui olemaan sitruunoita ja ne piti saada pois alta, ettei vaan mene pilalle. Sitruunamehussa on niin kirpsakka maku, ettei ihan mehuna mene alas, mutta se käy vallan mainiosti esimerkiksi leivontaan.

Samalla halusin laittaa tänne vaihe vaiheelta mehunteon, niin huomaatte, miten nopeaa ja vaivatonta se on oikeilla laitteilla. Sitten, kun mehunteko osuu teidän kohdalle, niin sitruunan voi korvata vaikkapa appelsiinilla. Appelsiinimehu on varmasti monen mieleen ja erityisen hyvää. Itse ainakin tykkään appelsiinimehusta ja nimenomaan itse tehtynä se maistuu parhaimmalta.

Mehun teko
Valitse hedelmä ja leikkaa se kahtia.
Ota hedelmäpuristin esille...
...ja käy rohkeasti toimeen!
Jäljelle jää tyhjät kuoret...
....ja mehu odottaa valmiina, dadaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)