torstai 29. marraskuuta 2012

LOOPER (toiminta, rikos, sci-fi, v.2012, 119min.)

Lokakuussa menin elokuviin ensimmäistä kertaa ostoskeskus Puerto Veneciassa sijaitsevaan elokuvateatteriin. Siellä oli menossa mahtava tarjous eli kaksi yhden hinnalla. Sellainen tilaisuus oli pakko käyttää hyödyksi. Normaalisti olen tosi tarkka mihin elokuvaan menen. Elokuvateatteriliput on aikas kalliita, myös täällä Espanjassa. Hinnat liikkuu 7€ kieppeillä, paitsi día del espectador, jolloin pääsee edullisemmin. Tosiaankaan ei tee mieli maksaa huonosta elokuvasta.

Tällä kertaa teimme poikkeuksen kaiken sen hässäkän keskellä ja valitsimme elokuvan täysin umpimähkään. Valinta kohdistui Looper-elokuvaan, josta emme tienneet oikeastaan yhtään mitään. Vain sen, että Bruce Willis on mukana. Mielestäni hän on ylisöpö, mutta näyttelijänä ei kovinkaan mainittava. Sellainen yhden ilmeen mies.

Menimme jännittyneinä paikoillemme elokuvateatterissa. Juuri ennen elokuvan alkua mietin, että sattuikohan nyt kohdalleni ensimmäistä kertaa eläessäni elokuva, joka täytyisi jättää kesken. Se vasta koomista olisikin! Sen kerran, kun ei tullut kiinnitettyä niin huomiota elokuvan valintaan...

Ohjaaja: Rian Johnson 
Rooleissa: Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Emily Blunt
 
Esittely
Vuonna 2044 aikamatkailua ei vielä oltu keksitty, mutta 30 vuotta sen jälkeen kyllä. Palkkatappajat, looperit, tappavat tulevaisuudesta lähetettyjä ihmisiä, pyyhkien näin koko ihmiselämän ja historian. Loopereiden täytyy tappaa jokainen uhri, vaikka tämä olisi hän itse tulevaisuudesta... 

Arvostelu
Sain huokaista helpotuksesta. Looper osoittautui erinomaiseksi elokuvaksi! Oikea herkkupala! Suosittelen! Bruce Willis onnistui roolissaan (liekö hänen paras roolinsa sitten Pulp Fiction -elokuvan?), mutta täytyy sanoa, että se elokuvan pikkupoika oli aikamoinen virtuoosi (enkä tarkoita tätä sarkastisessa sävyssä, vaan ihan oikeesti!).
Kuva on lainattu täältä.
Elokuvan trailerin voi katsoa täältä (Youtube).

post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)