lauantai 30. maaliskuuta 2013

TEKEVÄLLE SATTUU

Huomenta! Heräsin tänään jo kukon pieraisun aikaan, mikä varmaan johtuu siitä, että olin eilen todella hermona ja toisaalta siitä, että jännitän jo etukäteen tätä iltaa. Vaikka miksi jännittää turhaan, kun kaikki varmasti menee hyvin ja ihana nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Vielä en ole päättänyt mitä laittaa päälle, mutta eiköhän se selviä viimeistään peilin edessä. ;)
 
Eilen stressasin työasioita. Suomessa on sanonta, että tekevälle sattuu. Onhan se lohduttavaa, mutta minun on jotenkin todella raskasta kohdata se –ainakaan ilman, että alkaisin stressata. Olen varsinainen toheltaja, varsinkin, jos minulla on kiire. Se kiire ei tee koskaan hyvää. Asiat pitäisi ottaa rauhallisesti. Mutta en vaan aina osaa. Silloin tekisi mieli vajota maan alle! 

Juuri nyt tämä kyseinen (pieni, suuri) asia tuntuu isolta, vaikkei se olekaan -paitsi minulle. Ehkäpä vuoden päästä osaan jo nauraa tälle katsoessani piirrostyötäni ja miettiessäni, että tätäkin piti mennä kirjastolle skannaamaan juoksujalkaa ja olin siellä 10 min. ennen sulkemisaikaa. Piirros ei ole täydellinen, mutta olkoon se minulle tästä lähdin muistutuksena, etten minä ole täydellinen. Ja on lohdullista ajatella, ettei kukaan muukaan ole.Tekevälle sattuu!
Kuva on lainattu netistä.
Nyt jatkan siivousurakalla. Tiedän, että tän olisi syytä ollut olla siisti jo ennen Pääsiäistä. Onneksi on vapaapäivä, ja eihän tässä pitkään mene. Sitten menen ulkoilmaan nauttimaan auringonpaisteesta ja illalla juhlahumuun. Ajattelin muuten tekaista kanasaalattia -nam! Hyvää Pääsiäistä! Syökää paljon suklaamunia, kun nyt on mahdollisuus! :)
post signature

4 kommenttia:

 1. Kiireen keskellä täytyy vaan yrittää rauhoittaa itsensä vaikka hengittämällä syvään ja ajattelemalla positiivisia asioita...olen nimittäin itse vähän samanlainen säheltäjä ja siksi täytyykin usein ottaa varman päälle. Joko tehdä kaikki ajoissa -olla ajoissa paikalla tai jos myöhästyy, tajuta, että asialle ei nyt voi mitään eikä se maailmaa kaada. Mukavia pääsiäispyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvää Pääsiäistä myös siulle! :) Tuo on hyvä neuvo. :) Kunpa saisi tuon myös sisäistettyä, että kiireenkin keskellä on ihan viisasta hengähtää, eikä yrittää mennä kuin pyryharakka. Onneksi olen jo nyt aika paljon rauhoittunut sitten toissapäiväisen, nyt jo osaan vähän hymyilläkin tälle miun kömmähdykselle. :D

   Poista
 2. Toivottavasti työasiat selkeytyy ja sun sarjikset ovat hauskoja :) Ihanaa pääsiäistä ja olisi joskus mukava nähdä ihan livenä kun asut ihan "kivenheiton" päässä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vitsit! Olen todella otettu.Kiitos kaunis! Ihana kuulla, että olet bongannut miun sarjakuvan, heh. :D Ja ehdottomasti olisi kiva nähdä kasvotusten. :) Oletko milloin tulossa tänne päin? Voisi käydä tuossa ihanassa kahvipaikassa. :)Olen muuten täällä huhtikuun loppuun asti, sitten tulee uudet tuulet. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)