tiistai 2. huhtikuuta 2013

SÄTEILLEN KUIN NAANTALIN AURINKO

Viikonloppu meni, että sujahti. Lauantaina lähdimme porukalla juhlahumuun. Pääsiäisen kunniaksi. Ihana oli viettää iltaa porukalla ensin miun luona ja siitä sitten matka jatkui minnekäs muualle kuin baariin ja myöhemmin vielä discoon. Jo ihan sen vuoksi, että naapurini saisivat rauhassa nukkua yönsä. Varsinkin, kun ymmärrän, että aamuvuorot voi olla pahoja. Itsekin tosiaan olen sellaisessa työssä, jossa joudun heräämään aikaisin. Tukka putkella menen töihin ja siellä sama meno jatkuu. Työni on fyysisesti (ja henkisesti) raskasta, mutta ilolla ja kiitollisuudella tätä(kin) työtä teen. On ollut antoisaa työskennellä vanhusten parissa. 
Olin ajatellut olevani tässä ainakin kesään. Toisin kuitenkin kävi. Entisestä työpaikastani yllättäen alkoivat huhuilla perääni. Olin onnekas, kun sain valita kahdesta työstä. Päädyin entiseen työpaikkaani, jossa olen viihtynyt erinomaisesti kiitos ihanan työporukan myös mielenkiintoisen, mielekkään ja vaihtelevan työn matkailun parissa. Olen niin monena kesänä siellä ollut, että melkein kuulun jo vakiokalustoon. ;) Miulla on siis monta syytä säteillä kuin Naantalin aurinko. :)

Uudessa (vanhassa) työssäni aloitan jo toukokuussa, jota jo jännityksellä ja jännittyneenä odottelen.
Viikonlopusta vielä sen verran, että päädyin yksinkertaiseen asuun. Tykkään niin kovin tuosta paidasta. Sen seuraksi laitoin ihan vain mustat, suoralahkeiset farkut. Asusteina minulla oli punainen pikkulaukku ja panta, joskaan ei muistettu ottaa kuvia. Niin se kamera vain unohtuu, kun on hauskaa. Eikä se sitten myöhemmin olisikaan edes mahtunut miun pikkuruiseen laukkuun, joka on varmastikin pienin omistamani. Onneksi edes korut ikuistui kuvaan.

Harmittava takaisku, mutta laukku sanoi käyttösopimuksensa irti jo ensimmäisenä iltana menemällä rikki. Höh. Minä, kun niin tykkäsin siitä. Hintaa, sillä oli vain 1€ (kirpputorilöytö), joten ei kuitenkaan kovin iso menetys rahallisesti. Huomasin vain tykkääväni todella tuollaisesta punaisesta pikkulaukusta. Säpsäkkä pikkulaukku ja toi kivasti väriä ja eloa muuten niin yksinkertaiseen asuun. Ehkäpä viimeistään Espanjassa tulee hankittua uusi ja entistä ehompi punainen laukku... 

Nyt menen taas sarjakuvien tekoon. Hih. 
post signature

2 kommenttia:

  1. Kaunis asu :) Ja onnittelut työstä! Niin sitä tulee töitä vastaan kunhan vain hakee, hienoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos. :) Tosi ihanaa, kun taas puhaltaa uudet tuulet, kyllä se on vaan piristävää vaihtaa maisemaa. :D Aina tietenkin kannattaa hakea, mutta kerrankin kävi myös toisin päin, että minua kysyttiin, hih! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)