torstai 12. helmikuuta 2015

EPÄMÄÄRÄINEN SARJASUOSITUS

Ihmeiden aika ei näköjään ole ohi. Ensimmäistä kertaa uskallan suositella sarjaa, ennen kuin olen nähnyt ensimmäistäkään jaksoa. Yleensä kirjoittaessani tänne sarja-arvosteluita ja suositteluita, taustalla on paljon nähtyjä jaksoja ja monesti olen kahlannut koko sarjan alusta loppuun. Tällä kertaa on toisin.
 
Sarja, jota näin uhkarohkeasti suosittelen, on Better Call Saul.  Kyseessä on spin-off –sarja Breaking Bad –sarjasta tutuksi tulleesta Saulista. Itse Breaking Bad oli mielettömän hyvä. Kyseessä on varmasti yksi kaikkien aikojen parhaista sarjoista.

Vielä en ole nähnyt ensimmäistäkään jaksoa. Better Call Saul sai vasta ensi-iltansa Yhdysvalloissa. En tiedä, onko se tulossa Suomeen tai Espanjaan ja milloin. Toivottavasti. Koska jo ensimmäisenä iltanaan se sai huimat katsojaluvut. 

Better Call Saul kertoo Saulista ja sijoittuu vuoteen 2002 eli aika monta vuotta ennen Breaking Bad-tapahtumia. Saul Goodman on korruptoitunut asianajaja ja luo tärkeitä kontakteja, joiden kautta hän tulee myöhemmin työskentelemään Heisenberin kanssa.

Breaking Bad puolestaan kertoo lyhyesti sanottuna lukion kemianopettajasta, Walter Whitesta (Heisenber), joka saa tietää sairastavansa syöpää. Hän ryhtyy valmistamaan metamfetamiinia entisen oppilaansa kanssa turvatakseen perheensä tulevaisuuden kuolemansa jälkeen.

Breaking Bad sarjaa katsoessani, rakastin Saulin hahmoa ja hän oli yksi lempihahmoistani koko sarjassa. Hän oli jotenkin niin energinen ja omalla tavallaan hauska hahmo. Siksi minulla on vahva usko siihen, että hänen hahmostaan on ainesta omaksi sarjakseen, vaikken yleensä tällaisista spin-off-sarjoista perustakaan. Tosin yllätyin, että sarja kertoo tapahtumista ennen Breaking  Bad-aikaa, koska minua olisi kiinnostanut pikemminkin sen jälkeiset tapahtumat. Innolla odotan, milloin pääsen katsomaan sen ensimmäisen jakson!
Kuva on lainattu netistä.
post signature

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ollos hyvä! :) Toivottavasti se olisi kans sit hyvä! :P

   Poista
 2. Jee, haluan nähdä tämän :). Meillä oon ollut alkuvuodesta Breaking Bad -maraton, viimeinen tuotantokausi on vielä näkemättä. Huippusarja, ja Saul hahmona aika mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, jes, mahtavaa! Breaking Bad on tosiaan ihan huippusarja. Piti ihan pysähtyä miettimään, mut miusta tuntuu, et katottiin koko sarja espanjaksi ja jos näin on, niin ääninäyttelijällä on silloin paljon vaikutusta. Joka tapauksesta miulle jäi Saulista tosi energinen ja positiivinen kuva. Mikä vaikeus vain, niin better call Saul. ;)

   Poista
 3. Breaking badistä minäkin pidin...ja Saulia oottelen :D
  Muuten, uutisia katsoessa tuli mieleen että miten sinun elämässä näkyvät nuo Zaragozan tulvat? Asutko sillä alueella, olisi kiva kuulla? Aika hurjia kuvia tuolta tulee...

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun siekin tykkäsit Breaking Badista! :) Eipä nuo tulvat ole vaikuttaneet miun elämään, kun en asu sillä alueella. Mutta voisin tehdä postauksen ja käyä vaikka kuvailemassa siellä ens viikon aikana. :) Kiitti postausideasta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)