lauantai 16. huhtikuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT –VIIKKOKATSAUS

Täällä on jo viimein siirrytty selkeästi kevääseen. Aurinko on paistanut täydeltä terältä ja ihanan lämpimiä päiviä on ollut. Lämpötila on lähennellyt jopa +30ºC!
 
Viime viikonloppuna näin kolme elokuvaa ja myös sarjoja seurasin kohtuullisesti. Lisäksi näin internetissä Aragonian television tuottamaa sarjaa, jossa kaverimme oli joutunut piilokameran uhriksi. Se oli jotenkin todella huvittavaa!

Elokuvat
7 Minutes (toiminta, rikos, v.2014)
Kolme kaverusta tarvitsevat epätoivoisesti rahaa ja eivät näe muuta ulospääsyä kuin pankkiryöstön teko. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitellusti…

Tämä on taas näitä ajanviete-kastiin kuuluvia leffoja, joka ei ole mitenkään erityisen hyvä tai huono.
**½
Kuva on lainattun.
Transformers (toiminta, sci-fi, v.2007)
Halusimme katsoa jotain toimintapläjäystä, joten päädyimme Transformers –leffaan. Ja sitä se tosiaan olikin. Ihan hyvä leffa! Myös tämä on selkeästi ajanvieteleffa, jossa toimintaa riitti. Tässä elokuvassa haisee raha, eli tekijöillä on selkeästi ollut hyvä budjetti sen tekemiseen.

Transformershan kertoo avaruusolentoroboteista, jotka osaavat ottaa minkä tahansa muodon esim. auton. Sam ostaa itselleen auton, mutta auto osoittautuukin juuri yhdeksi näistä olioista…
***
Kuva on lainattu.
Victor (toiminta, trilleri, draama, v. 2014)
Vietettyään seitsemän vuotta vankilassa, ranskalainen Victor Lambert palaa Moskovaan tutkiakseen poikansa raakaa murhaa. 

Elokuva on samanaikaisesti mielenkiintoinen, mutta hieman hitaasti etenevä, mikä johtaa katsojan turhautumiseen. Victor leikittelee väkivallalla ja kuolema on osa leffaa. Jottei leffa jäisi pelkäksi raa’aksi väkivallaksi, on siihen tuotu mukaan rakastajatar Alexandra ja entinen rikoskumppani Souliman, jotka auttavat Victoria tämän kostoretkellä.
**
Kuva on lainattu.
Sarjat
Sarjapuolella jatkoin Blindspot, X-files ja The last man on earth–sarjojen parissa. Blindspot vaikuttaa olevan ihan ok. X –files tuntuu huononevan kerta kerralta… Ja The last man on earth –sarjan kohdalla toivon, että loppuisi jo. Vähän ärsyttääkin, kun sarja toistaa itseään. Toisaalta yksi juonenkäänne toi lisää mielenkiintoa juonikuvioihin, joten katsotaan nyt loppuun asti. Luultavasti sen kohta pitäisi loppua. 
Kuvat on lainattu.
Millainen elokuva -/ sarjaviikko teillä on ollut?
post signature

2 kommenttia:

  1. Mä tuijottelin Polly tuli kuvioihin ja Lastentarhan kytän. Täälläkin tuli tuo Transformers, mutta se ei jotenkin ole koskaan kiinnostanut. Ehkä pitäisi joskus antaa sille edes mahdollisuus.

    VastaaPoista
  2. Nuo kuulostaa tutuilta, mutta en nyt saa mieleeni noita. Heh, no tuo Transformers varmasti jakaa mielipiteitä. Se on kyllä toimintaa alusta loppuun ja suurempaa juonta siinä ei ole.. Mut oli se ihan jees. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)