lauantai 11. kesäkuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT -VIIKKOKATSAUS

Voi kääks, taas on viikko mennyt! Tuntuu, että kerta toisensa jälkeen harmittelen jatkuvasti tätä kiirettä. Sellaista se on. Kesä. Vuoden kiireisin aika. ;)

Elokuvia ja sarjoja olen taas nähnyt. Ei viikkoa ilman leffaa tai sarjaa. Ensiksi mainittua näin peräti kolme kappaletta ja sarjoja vain sen yhden. Mitä siis tuli seurattua viikon aikana?

Näin elokuvan nimeltä Mr. Right. Olin lukenut aikaisemmin sen olleen todella huono leffa. Juuri siksi halusin sen katsoa ihan ehdottomasti selvittääkseni, millainen on surkea leffa noin niin kuin käytännössä. Kuinkas kävikään? Minusta se oli ihan paras! Sellainen humpuukileffa, jossa aika kuluu kuin siivillä, juoni on perus, mutta just sellainen, joka tempaa mukaansa.

Tykkäsin kaikesta tässä leffassa. Erittäin viihdyttävä. Hyvät näyttelijät, vaikka aluksi en tykännyt siitä naisnäyttelijästä, mutta sitten huomasin hänen sopivankin rooliinsa vallan mainiosti. Sam Rockwell oli aivan ihana tässä leffassa. Todellakin täydellinen rooliinsa. Minusta heidän välillään oli myös oikeasti kemiaa. Elokuvan dialogi oli mukavan soljuvaa ja siinä oli paljon pilkettä silmäkulmassa. Mr. Right sai myös hyvälle tuulelle, sillä siinä oli hauskoja kohtia. Myös juurikin osuva vuoropuhelu sai hymyn huulille.

Mr. Righ on elokuva tanssivasta palkkatappajasta, joka tappaa sen, kuka hänet yrittää palkata. Samaan aikaan Martha eroaa petturipoikaystävästään, eikä aikaakaan, kun hän tapaa Mr. Right. Mitä tapahtuu seuraavaksi? Se paljastuu vain katsomalla leffa. ;)
****
Kuva on lainattu netistä.
Katsokaa elokuvan traileri täältä klik.

Seuraavaksi katsoin London has fallen -elokuvan. Yhdysvaltain presidentti joutuu vaaraan, ja salaisen palvelun agentti Mike Banning yrittää pelastaa hänet.

Tässäkin juoni oli sitä perushuttua ja kaiken lisäksi tähän aikaan sopiva, sillä siinä oli juurikin terroristien hyökkäyksestä kyse. Valitettavasti itse elokuva ei vakuuta. Se oli vain sellainen toimintaleffa, jossa aika ei todellakaan käynyt pitkäksi, mutta juuri muuta elokuvalla ei olekaan tarjota. Ikävä kyllä.
**
Kuva on lainattu netistä.
Jatkoin elokuvalinjalla. Katsoin Seven psychopaths, jossa näytteli Colin Farrell ja Sam Rockwell. Koskapa olin aikaisemmin nähnyt Mr. Right -leffan, halusin nähdä lisää elokuvia, joissa näyttelee itse Sam.

Tämäkin oli oikein hyvä leffa. Nyt alkaa vahvasti tuntua siltä, että Sam Rockwell ei huonoissa leffoissa olekaan. Suosittelin tätä leffaa jopa miehelleni. Tykkäsin!
***1/2
Kuva on lainattu netistä.
Sarjoista seurasin tuttuun tapaan Game of Thronesia. Tämänkertainen jakso tuntui minusta jotenkin pitkäveteiseltä?! Mutta koskapa tykkään tästä sarjasta kuin hullu puurosta, niin innostus tätä sarjaa kohtaan ei tyssää yhteen huonoon jaksoon, kun ne kaikki muut ovat olleet jotain ihan huikeaa.
Kuva on lainattu netistä.
Millaisia leffoja / sarjoja sinä olet seuraillut viikon aikana?
post signature

4 kommenttia:

 1. Voi kyllä se Haven vaan paranee jakso jaksolta! Nyt aloitin katsomaan jo toista kautta. Onneksi maltoin jatkaa niiden ensimmäisten ei-niin-koukuttavien jaksojen ohi eteenpäin.

  Leffoista katselin: Inside Out, Into the grizzly maze, Frozen, Mr bean - Äärimmäinen katastrofielokuva ja Minions uudelleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhop! Kiitosta tiedosta. Jospa pitäisi antaa sille uusi mahdollisuus. Carnivalehan oli kans sellainen sarja, että alussa oli niin tylsää kuin olla voi, mutta sitten siitä tulikin tosi hyvä sarja! :) Voi, että, sieki oot nähny paljon leffoja! :) Toi Minions on kyl hyvä! :) Ja Mr. Bean on aina. :) Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

   Poista
 2. Psykopaattileffa jäi kiinnostamaan, sen laitan listalle. :) Game of Thrones, hmmppp erinomainen, mutta jotain jää ajoittain uupumaan. Kivaa päivää ja mitäs täällä katsottu. Vikings yritin, ei oikein täydellisesti napannut ainakaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi Seitsemän psykopaattia on hyvä, hyvä, hyvä. Se on jopa sellainen, jossa on klassikkoelokuvan aineksia ja en ihmetteliskää yhtään, jos se joskus tulevaisuudessa tituurettaisiin klassikoksi! :) Mutta ah, kyllä toi Mr. Right oli myös aivan ihana! Taisin nyt tykästyä Sam Rockwelliin näyttelijänä oikein toden teolla. 8) Juuh, no tästä tämänkertaisesta Game of Thronesista tosiaan jäi uupumaan jotain. Miusta siitä yleensäkin uupuu kunnon rakkaustarina. Ei sellanen, joka heti päättyy jonkun kuolemaan, vaan jossa se pari sais ihan oikeasti elää toistensa kanssa... Aloitin joskus ton Vikings -sarjan, mutta se ei temmannut mukaansa. Ehkä sillekin voisi antaa uuden tilaisuuden jossain vaihessa. :) Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)