lauantai 18. kesäkuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT -VIIKKOKATSAUS

Päivät ja viikot ne vain vilistävät. Kohtahan on juhannus!

Tämän viikon elokuva-ja sarjasaldo jäi pieneksi. Näin vain yhden elokuvan ja yhden jakson seuraamastani sarjasta.

Sen sijaa laatu korvasi määrän, sillä elokuva oli yllättävän hyvä! Kuten tiedätte, en normaalisti katso mitään draamahömppää… Syy, miksi niin tein tällä kertaa, oli ihanainen Sam Rockwell. 

Jos vielä muistatte, edellisessä viikkokatsauksessa kerroin nähneeni Mr. Right -elokuvan, josta hänet bongasin. Hurahdin samointien hänen karismaansa ja jatkoin hänen elokuviensa katselua. Heti perään näin nimittäin Seven psychopaths -leffan.

Tällä viikolla halusin jatkaa Sam Rockwell-linjalla ja löysin sympaattisen The way way back -leffan. Ja pakkohan se oli katsoa -vain herra Rockwellin takia.
Kuva on lainattu netistä.
The way way back on vuodelta 2013. Ohjaajina ovat Nat Faxon ja Jim Rash. 

Tarina kertoo 14-vuotiaasta Duncanista, joka lähtee kesälomalle äitinsä, äidin poikaystävän ja tämän tyttären kanssa. Lomalla Duncan tutustuu isovelimäiseen Oweniin. 

Tykkäsin elokuvasta. Missään kohdin ei ollut tylsää, vaan elokuva rullasi hyvin, vaikkakaan Sam Rockwellia olisin kaivannutkin enemmän. Juoni oli ok. Näyttelijät olivat kaikki aivan mahtavia ja saivat tämän tarinan todellakin eloon. 

Vaikka normaalisti en tämän tyyppisistä leffoista tykkää, niin tästä kyllä tykkäsin. Elokuva on lämminhenkinen ja sympaattinen ilman suurempia yllätyksiä, mutta sai kuitenkin nostatettua tunteita pintaan. ***1/2
Kuva on lainattu netistä.
Tämän myötä ehkä intoudun katsomaan enemmänkin tämän tyyppisiä elokuvia. Minulla on tosin ollutkin jo pidemmän aikaa tavoitteena laajentaa leffagenrejä, eikä pysyä siinä tutussa ja turvallisessa, eli paljon on tullut katsottua kauhua…

Sarjoista tuli katsottua Game of Thrones, joka on minulle ihan ehdoton. Jos muuta ei tule viikon aikana katsottua, niin se nyt ainakin. Viime kerralla valittelin, että jakso tuntui minusta jotenkin tylsältä. 

Tällä kertaa meno hieman parani, oli ne omat henkensä, mutta samalla sattui asioita, joissa ei minusta ollut oikein mitään järkeä. Saa nähdä, mihin suuntaa asiat etenevät sarjassa, mutta myönnän odottavani jo kunnon toimintaa. Uskon, etteivät kauden viimeiset jaksot tuota pettymystä, vaan luvassa voi olla hyvinkin huikeita juttuja.
Kuva on lainattu netistä.
Mitä elokuvia ja / tai sarjoja sinä katsoit viikon aikana?
post signature

4 kommenttia:

 1. Eiks tuo oo se kahjo Vihreä Maili - leffasta? Jotenkin sen leffan ja hahmon jälkeen adjektiivi "sympaattinen" ei oikein sovi häneen...

  Minulla jatkuu Haven (tietysti), tänään katsoin Minionsin puoliksi (joo joo, taas...) ja viikolla tuli katsottua myös Sinkkuelämää-leffa. Elokuvat on jääneet vähän vähemmälle, koska iltaisin katsellaan jalkapalloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on näytellyt Vihreä maili-leffassa, jota itse en (vielä) ole nähnyt! :) Haluisin kyllä! :) Jaahas, hänelle näköjään tulee just noita kahjon ja psykopaatin rooleja, kuten Mr. Right ja Seven psychopaths-leffoissa. Juuh, no sympaattisella tarkoitin lähinnä kuvaamaan tätä The way way back -leffaa, jossa tosin tää Samkin on kyllä aika symppis, kun ei tällä kertaa näyttele kahjoa tai psykopaattia, vaan miestä, joka on kuin isoveli Duncanille. :)

   Nyt kyl jää kovastikin vaivaamaan tuo Haven, kaipa miun pitää se katsoa! :) Kätyrit on hyviä! Sinkkuelämää -sarjan oon nähny kaikki jaksot! :) Elokuvista vaan sen ekan. :)

   Poista
 2. Minä olen seurannut taas sitä Outlanderiä, josta alkoi juuri toinen tuottis. Tosi hyvin tehty, oletko katsonut tai lukenut kirjoja? Game of thrones pitäisi jossain vaiheessa ottaa haltuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miulla on ne molemmat kirjat! Siun suosituksesta ne hankin. Ne jäi vähän kesken, mutta sarjan ensimmäisen kauden olen nähyt ja tykkäsin kyllä. :) Ja heti kun vaan ehdin, niin luen ne kirjatkin loppuun. :) Mielenkiintoinen tarina kaiken kaikkiaan. Varsinkin se aikamatkustus on tosi kiinnostava aihe. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)