sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT -VIIKKOKATSAUS

Onko tässä kenties kesän surkein leffa-ja sarjasaldo? Siltä ainakin tuntuu. Näin nimittäin vain kaksi leffaa ja sarjoista seurasin vain yhtä sarjaa.

Olen ollut nyt myös kovin väsynyt. Olemme jo puolessa välin kesää. Kun muut lomailevat, olen minä töissä. Ei se mitään, ihan mielelläni teen niitä töitä. Aina ei ole niin hyvää tilannetta, että niitä töitä olisi. Väsymyskin mennee ohi, kun vain menisin nukkumaan. Nyt on kuitenkin liian myöhäinen aika siestan ottoon ja toisaalta liian aikaista mennä nukkumaan. Niinpä tulin nyt päivittämään tätä blogia. Vaikka elokuvien ja sarjojen määrässä ei todellakaan ole kehumista! Tekisi mieli sanoa, että laatu korvasi määrän, mutta kun se leffakaan ei kovin kummoinen ollut… Sarja sentään oli! 

Sam Rockwelliä en nähnyt tällä viikolla yhtään. Viime aikoina olen kyllä tosiaan hehkuttanut häntä, mutta mielestäni huippunäyttelijä, jota ei kuitenkaan arvosteta niin paljon kuin pitäisi. 

Leffoista näin…
Kuva on lainattu.

Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism (v.2015, draama)
Elokuva kertoo Molly Moon -nimisestä orpotytöstä, joka saa käsiinsä hypnoosia opettavan kirjan. Pian hänestä tulee varsin taitava hypnotisoija ja joutuu kohtaamaan pankkiryöstäjien ryöstöä suunnitelevan miehen.

No joo… En todennäköisesti kuulunut elokuvan kohderyhmään. Katsoin sen silti alusta loppuun. Se oli omituinen yhdistelmä, jossa tuli tunne entisajasta, mutta sitten kuitenkin elettiin melko nykyaikaa, kun oli tietokoneet ja kaikki. Eli alussa oli hankala sijoittaa sitä mihinkään aikakauteen, mutta olisi hyvinkin voinut ajatella olevan menneessä ajassa ja sitten yhtäkkiä niin ei ollutkaan.Tarinassa ei ollut mitään ihmeellistä, ei myöskään näyttelijöissä. Paikoin tuntui jopa liian teennäisesti näytellyltä. 

Mielestäni tämä on tällainen kahden tähden perusleffa. Ajankuluksi, mutta suurempia tästä on turha odottaa…
**
Lisäksi näin Bruce Willsin tähdittämän Unbreakable -särkymätön -leffan, jossa hänen esittämänsä mies selvitytyy mystisesti ainoana eloonjääneenä vakavasta junaonnettomuudesta. Salaperäisellä muukalaisella on oma teoriansa asialle.

Unbreakable oli mielestäni melkein erinomainen leffa. Olen tainnut joskus sen nähdäkin, sillä paikoin tarina tuntui tutulta. Bruce Willis on minusta kiva näyttelijä. Hän toki on sellainen yhden ilmeen mies, mutta on ne tietyt roolit, jotka hänelle istuvat kuin nenä päähän. Tähän elokuvaan hän sopi hienosti. 

Tarinalta olisin toivonut enemmän yllätyksellisyyttä. Kenties sankarikohtaus olisi voinut olla näyttävämpi..? Tämä on ehkä sellainen leffa, että kun sen katsoo, niin se on hyvä, joskin ennalta-arvattava ja sitten se, että mieleen tämä ei jää. Jotain tästä jäi uupumaan... Harmi, sillä olisi ollut kaikki ainekset olla erinomainen leffa...
***1/2
Kuva on lainattu.
Sarjoissa seurasin tuttuun tapaan Outlanderia. Se meni nyt varsin jännittäväksi ja on ilman muuta todella viihdyttävä sarja, joten innolla jatkan sen seuraamista.
Kuva on lainattu.
Mitä elokuvia ja sarjoja sinä olet seuraillut viikon aikana? Vai onko sinulle käynyt niin kuin minulle, että ei ole juuri tullut nähtyä mitään?
post signature

4 kommenttia:

 1. Samat sanat. Mutta mulla on selitys; matka. Katsoin silti eilen Toy Story 3, kun sain netin kautta näkymään Cuatron. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siulla oli pätevä syy. :) Varmasti on ollu ihanaa olla matkalla! :) Pääsispä itsekin jo pian reissuun... :)

   Poista
 2. Oon katsonut Powers ja Netflixiltä katsoin Marcella sarjan ja oli mielestäni The Fallin veroinen, eli hyytävä Kivaa uutta viikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, täytyy laittaa tämä vinkki korvan taakse! :) Kiitos, Tiia! Nyt minulla on muutama sarja, joita voisin siis kohta aloitella... :) Jotenkin toi Outlander on nyt vienyt mennessään, kun tuli vähän vipinää juonikuvioihin. :P Kiitos, siullekin mukavaa viikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)