maanantai 17. lokakuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT –VIIKKOKATSAUS

Tässä tulee nyt samassa parin viikon leffat ja sarjat. Olen harventanut julkaisutahtia, sillä olen yksinkertaisesti niin kiireinen, ettei aikaa riitä niin paljon kuin haluaisin.

Sarjoista tuli katsottua peräti yksi jakso Sota ja rauha –sarjaa. Jäljellä onkin enää vain yksi jakso ja se olisi sitten siinä. Sota ja rauha on ollut minusta ihan kelvollinen ja tirautinpa eilen muutaman kyyneleenkin. 
Kuva on lainattu netistä.
Aloitimme sellaisen sarjan kuin Sons of Anarchy, koska olimme kuulleet siitä hyvää. Sons of Anarchy on yhdysvaltalainen draamasarja, joka kertoo kuvitteellisesta, rikollisesta moottoripyöräkerhosta ja sen värikkäistä persoonista.

Sons of Anarchy onkin ihan ok ja mielenkiintoiset hahmot, tosin siinä on kohtia, jotka eivät ole kovin uskottavia. Jatkan seuraamista ja katsotaan, mihin suuntaan tarina menee. Yleisesti ottaen vaikuttaa varsin lupaavalta.
Kuva on lainattu netistä.
Leffoista katsoin vain The Cold Light of Day (v.2012, toiminta, trilleri), joka oli melko kökkö. Se alkoi melko lupaavasti ja sijoittui Espanjaan, joten siinä mielin sitä oli mielenkiintoista katsoa. Lupaavan alun jälkeen alkoi sellainen toimintapläjäys, joka kesti elokuvan loppuun saakka. Pöyristyin huomatessani, millaisen osan Bruce Willis oli saanut. Olisi luullut hänen olevan tärkeämmässä roolissa. 

Oli myös häiritsevää, että ensin oltiin rannalla ja sitten yhtäkkiä Madridissa. Elokuvassa oli paljon piilomainontaa. Tuli nimittäin selväksi, mikä on yksi Madridin tunnetuimmista diskoista! Juoni ei ollut kummoinen, eivätkä näyttelijät onnistuneet sitä pelastamaan. Mukana oli tunnettujakin nimiä.

Elokuvan hyvä puoli oli oikeastaan se, miten siinä kuvattiin Madridia ja näin itselleni tuttuja paikkoja. 
Kuva on lainattu netistä.Mitä leffoja ja sarjoja sinä olet katsonut? 
post signature

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)