keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

HULLU?

Heh, varasin itselleni juuri majoituksen Madridista. Olenko aivan järjiltäni? Mies jo ainakin kommentoi, että olen. Noh, hulluuksia on mukava suunnitella ja vielä hauskempi toteuttaa.

Ja mikäs sen vielä mukavampaa, jos olisin saanut yllytettyä miehen tai ystäväni reissuun mukaan. Valitettavasti kumpikaan ei näin nopean aikataulun takia voinut lupautua mukaan, sillä kuten arvata saattaa, heillä on ne omat menonsa ja siihen ei valitettavasti mahdu matka Madridiin.

Minä sentään pystyin omien töiden puolesta organisoimaan siten, että täsmämatka on kuin onkin mahdollista. Suunnitelmiini kuuluu paljon töitä sekä alku-että loppuviikosta. Kuten edellisestä postauksesta selvisi, olen töissä Titanicilla. Sen lisäksi lupauduin mukaan johonkin tapahtumaan, johon tarvittiin englannin kielen taitoista immeistä. 

Minulla on nyt monta rautaa tulessa ja pakko myöntää, että esimerkiksi oman yrityksen markkinointi sosiaalisessa mediassa on jäänyt vähemmälle huomiolle. Tosin menoa haittasi myös se, että jouduin olemaan melkein viikon ilman tietokonetta, sillä se piti viedä huoltoon.

Sain kuitenkin erävoiton vaikeuksista. Tietokone tuli takaisin entistä ehompana. Heti piti tulla tänne kirjoittamaan, sillä sormet oikein syyhysivät. Olen ollut ihan liian pitkään poissa blogin parista. 

Joka tapauksessa tilanne on nyt siis se, että joudun menemään yksin Madridiin ja parhaillaan mietin, mihin soppaan sitä on taas itsensä sotkemassa. En kuitenkaan ole sillä(kään) saralla ensikertalainen. Olen ennenkin matkustanut yksin tarpeen niin vaatiessa. Madrid on minulle melko tuttu paikka, sillä olin siellä Au Pairina. Tosin siitäkin alkaa kohta olla lähemmäs kymmenen vuotta... eli pieni ikuisuus.
Madridin matkalle on pari hyvää syytä. Ensinnäkin lempparisarjani The Walking Dead  -näyttelijät Rick, Daryl ja Neagan tulevat kaupunkiin ja siellä järjestetään fanitapaaminen! Tämä siis ensi viikolla. Huono uutinen on se, että en taatusti ole ainoa, joka on saanut saman idean. Juuri tähän kiteytyy matkani hulluus. 

Lähteä nyt Zaragozasta Madridiin asti, kun ei ole minkäänlaista taetta siitä, pääsenkö edes koskaan mukaan tapaamiseen. Varsinkin, kun kyseessä on a)pääkaupunki ja b)julkkiksia. Tuoreessa muistissa on se epäonninen kerta täällä Zaragozassa, jolloin kaikki ei mennyt kuin Strömssössä. Jos jo täällä oli meno tuollaista, niin millaistahan se mahtaa olla Madridissa..? 

Keksin, että voisin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Menisin Madridiin ja hyvällä onnella näkisin The Walking Dead -sarjan näyttelijät, mutta hyödyntäisin matkan tekemällä liiketapaamisia. Näin ollen, jos en pääse fanitapaamiseen, niin ainakin voisin lohduttautua sillä, ettei reissu menisi aivan hukkaan. 

Tosin pelkään, ettei reissu senkään osalta mene aivan nappiin. Monta kertaa olen potenut huonoa omaatuntoa, etten ole riittävän hyvä. Toisaalta uskon vankasti omaan liikeideaani. Muita töitä on tehtävä ohella, sillä ei tämä vielä lyö leiville. Haluaisin uskoa tälle olevan markkinaraon ja minun pitää vain löytää se. 

Joka tapauksessa yksi asia on varmaa. Matka Madridiin on toteutumassa. Pohjois-Karjalan tyttö hyppää ensi viikolla bussiin ja lähtee kohti Espanjan pääkaupunkia. Se, miten minun käy siellä jääköön seuraavaan blogipostaukseen… Ellen ehdi kiireiden ohella päivittämään blogia juuri ennen matkaa!

Oletko sinä toteuttanut hulluja päähänpistoja?
post signature

8 kommenttia:

 1. Heh, olen! Hiihtoloman aluksi soitin äidille illalla puoli seiskalta, että lähdetkö ajamaan kanssani 45 km päähän etsimään geokätköä. Tämä pöhkö ajankohta siksi, että kätkö oli juuri julkaistu ja mulla olisi sauma olla eka sen löytänyt. Onneksi äiti on yhtä höhlä ja ajoimme jännityksen vallassa tuon matkan. Vaan kyllä kannatti, ekoja oltiin! Mikä mahtava tunne!

  Tuo sun reissu kuulostaa myös kutkuttavan jännittävältä. Toivottavasti pääsisit tapaamiseen ja saisit hyötyä vielä liiketoimintaankin. Peukut ja varpaat ristissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voin niin kuvitella teidät. Hyvä tuuri! Varmasti ollu palkitsevaa. Ja jännittävää, ku varmaan pimeääki ollu? Hih, kiitti! Katsottuna miten käy reissussa. Uskon, et instaan ehdin latailla kuvia paikan päältä. :) T:Viví Vinna PS. Tietokone on taas huollossa.. :/

   Poista
 2. Noniin, huippua että pääset reissuun, vaikkakin yksin! Toivottavasti menee tapaaminen nappiin. Tervetuloa taas Madridiin :P

  Jeps, täällä kans yksi hullu päähänpisto pari päivää sitten. Erehdyin katsomaan ryanairin sivuja ja siellä komeili 9,99€ lentoja Toulouseen. Eihän tollasta tarjousta voinu olla käyttämättä, joten kolmen viikon päästä suunnataan pikareissulle Ranskaan kaverin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo viime kerrasta onki aikaa mut muistan, et oltiin oltu samaan aikaan Rastrossa! :D Hauska sattuma! Ja eihän tiiä jos vaikka uudestaan törmätään. ;) Hih, vau! Tosiaan kyllä noin hyvä tarjous kannattaa hyödyntää ja varsinkin kun Madridista on mahdollista mennä vaikka minne. :)

   Poista
  2. Ja hyvä tietää etten oo ainoo joka tener extempore marjoja. Y:Viví Vinna PS. Tietokone on tosiaan taas huollossa, niin kännyllä viestittelen.

   Poista
  3. Oho, hyvin on kännykkä muuttanut sanat. Tarkoitus oli sanoa: "...etten oo ainoo, joka tekee extempore matkoja." XD

   Poista
 3. Sinulle olisi haaste blogini puolella :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)