keskiviikko 12. lokakuuta 2022

USKOMATON PÄIVÄNI SARJAN KUVAUKSISSA

Hei, tässä olen minä. Vähän eri look, missä minut on totuttu näkemään. Se johtuu siitä, että olin maanantaina täällä Teneriffalla erään sarjan kuvauksissa. Olin menossa kellon ympäri. Mutta voi vitsit, millainen kokemus! 

Voin sanoa, että tämä oli kaikkien aikojen PARAS kokemukseni avustajana. Ja se on paljon sanottu. Miulla on kokemusta muista sarjoista ja elokuvista.

Lue lisää: Pääsin avustajaksi Netflix-sarjoihin

Ilmeisesti tulevat kuvaukset jännittivät niin paljon, että olin ylhäällä jo ennen herätyskellon soittoa. Siitä huolimatta olin vähällä menettää bussin! Applikaatio ei toiminut ja näytti bussin tuloajan väärin. Miulle tuli kiire pysäkille ja jouduin ottamaan vauhtiaskeleita. Onneksi ehdin lopulta bussiin aamuvarhaisella ja pääsin paikalle!

Työpäivä alkoi sopivien asukokonaisuuden katsomisella. Siinä välissä saimme aamupalaa. Ensimmäisessä kohtauksessa kuvasimme brunssia ja olin siellä omissa vaatteissani. Olin tällä ”brunssilla” erään miehen kanssa, joka oli todella vitsikäs ja meillä oli hauskaa. 

Vaate-episodi

Seuraavaksi piti kuvata korkeatasoiset juhlat, johon minulle katsottiin sopivaa mekkoa. Se olikin oma episodinsa. Ensin miun omalle mekolle näytettiin vihreää valoa, mutta sitten haluttiinkin jotain näyttävämpää. Sain vaateassistentilta mustan erittäin vartalonmyötäisen, pitkän mekon. Se ei kuitenkaan tuntunut yhtään omalta…

Yllättäen joku korkeammalta taholta halusi vaihtaa sen toiseen. Nähdessäni valkoisen makkarankuorimekon sanoin heti, että ei tuo varmasti miulle mahdu. Kokeilimme sitä ja olin oikeassa. Miun kurveja ei tämäkään mekko voinut oikaista!

Assistentitkin ihmettelivät, että johan on kumma, kun taas pitää katsoa uusi mekko. Sattumalta bongasin vaaterekistä hopeisen bling-bling-housuasun. Osoitin sitä ja sanoin, että kokeillaan tuota.

Assistentit myöntyivät ja totesivat, että se oli kuin minulle tehty! Ja olin aivan samaa mieltä. Seuraavaksi miun hiukset laitettiin. Ehdotin omatoimisesti kiharoiden olevan miulle paras vaihtoehto.

Kampaaja tuumi hetken, että pitäisi olla jotain nopeaa. Silti hän tarttui ehdotukseeni ja loihti kiharat. Lopuksi miulle tehtiin hyvin luonnollinen meikki ja olin valmis juhliin.

Kohti unelmia

Enpä olisi uskonut, että ensimmäinen kertani Hard Rock Cafessa olisi sarjan kuvauksissa! Kaiken kukkuraksi pääsin erään toisen naisen kanssa näyttelijöiden viereen, joiden kanssa vaihdoimme muutaman sanan.

Mietin, voiko tämä olla miun työpäivä ja täällä sitä ollaan juhlimassa. Olo oli todella euforinen! Miusta tuntui todella, että tämä on se miun maailma. Aivan kuin kaikki, mitä miulle on tapahtunut elämässä, olisi valmistellut minua tätä polkua varten.

Mainittakoon tässä välissä, että en haaveile mistään näyttelijäntyöstä tai sellaisesta. Minä olen kirjoittaja. Tykkään miun copywriterin työstä ja olen siinä hyvä. Autan mielelläni yrityksiä tekstien kanssa, erityisesti hakukoneoptimoitujen blogiartikkeleiden teossa. Tulevaisuudessa haluan tehdä myös elokuvakäsikirjoituksia.  

Yllättävä kutsu

Juhlien jälkeen meillä oli ruoka. Tauolla juttelin jälleen sen samaisen miehen kanssa, joka oli ollut parini brunssilla. Selvisi, että hän on alkujaan kotoisin Zaragozasta. Siis siitä samasta kaupungista, jossa asuin monta vuotta ennen Teneriffalle tuloani!

Hän innostui tästä yllättävästä yhteydestämme niin paljon, että kutsui minut syntymäpäiväjuhliinsa. Niitä vietetään eräässä maatilahuvilassa Teneriffan maaseudulla! 

Vaihdoimme numerot ja hän laittoi minulle syntymäpäiväkutsun viestillä. Hämmästyin, kun siinä näkyi paikalle tulevan bändejä eri puolilta maailmaa. Olin, että who is this guy?

En ole ollut koskaan missään tällaisissa yksityispippaloissa, jonne tulee bändejä, jossa on uima-altaat ja niin edelleen. Sanoin hänelle olevani tulossa, mutta mietin, että mitähän tästä tulee.

Olen menossa sinne ihan yksin. Laitan itseni ulkomaailmaan, mutta samalla olen epämukavuusalueellani näin introverttina. Tykkään kyllä jutella ihmisten kanssa, mutta se ensikontakti ja juttelun aloittaminen ei ole niin helppoa.

Miulla ei ole edes autoa. Sattumalta asuinpaikastani on sinne suora bussiyhteys! Pääsenkin juhliin bussilla, mutta mietin kotiinpaluuta. Viimeinen bussi palaa alkuillasta. Mutta mitä jos siellä olisi niin kivaa, että haluaisin olla vähän pidempään? Pitää miettiä taksin mahdollisuutta.

Minua nauratti, että vasta olin ollut ”korkeatasoisissa juhlissa” näissä kuvauksissa ja jo tänä perjantaina pääsen elämään juhlia todeksi! Kyllä elämä on ihmeellistä. 

Muutenkin tämä lokakuu tuntuu olevan yhtä juhlaa. Niistä kerron mahdollisesti lisää myöhemmissä postauksissani, joten pysy kuulolla.  

Juhlakuvausten jälkeen oli vielä toiset kuvaukset, johon katsottiin taas uudet vaatteet, hiukset ja meikki. Olin kotona joskus klo 18 maissa, mutta niin onnellinen! Mikä päivä!

Oletko sinä osallistunut jonkin sarjan kuvauksiin? Oletko saanut joskus jonkun yllättävän kutsun jossain tilaisuudessa?

post signature

2 kommenttia:

 1. No jopas on ollut päivä! Oliko kyseessä espanjalainen sarja?

  Mä en ole ollut avustajana tuollaisissa, mutta olisi ollut mahdollista päästä Apulannan Teit meistä kauniin - leffaan avustajaksi, kun se kuvattiin mm. mun työpaikalla. En ole Apulanta-fani, joten se ei innostanut suuremmin. Kollegat kertoivat kyllä sen olleen ihan mukavaa, ja uskonkin.

  Yllättävin kutsu on ehkä ollut Oslon yliopiston järkkäämä lounas meille kielivaihtareille Oslon Suomen suurlähettilään luo. Onneksi tunnelma oli rento eikä jäyhää pönötystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aikamoinen päivä! Ei ollut kyseessä espanjalainen sarja, vaan ihan toiselta puolen maapalloa. Tosin osa näyttelijöistä oli espanjalaisia.

   Oo, mahtava tilaisuus toi Apulanta. Toki jos ei resonoi, niin ymmärrän kyllä. Jännittävä tilaisuus tuo lounaskutsu Oslon Suomen suurlähettilään luo. Kyllä se tunnelma on tosi tärkeä juttu! Ja hyvä on näissäkin muistaa, että ihmisiähän hekin ovat. Kiitos, kun kommentoit ja mukavaa päivää, Menninkäinen!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)