lauantai 4. huhtikuuta 2015

KEVÄINEN ASU

Pitkästä aikaa esittelen päivän asua. Vaikka olen aina silloin tällöin ostanut uusia vaatteita tai jopa saanut lahjaksi, niin en ole niitä tänne jaksanut kuvata. Ehkä siksi, etteivät ne ole olleet kovin erikoisia. Tämä asu oli kuitenkin omasta mielestä niin kiva, että halusin ikuistaa sen kuvaan ja samointein jakaa myös täällä.

Säät ovat olleet nyt pääsiäisenä todella suosiolliset täällä päässä maailmaa. Lämpötila on ollut +15ºC kieppeillä, aurinkoista ja mikä parasta, ei ole tuullut niin kuin mitä normaalisti. Niinpä olen uskaltautunut ulos pelkässä bleiserissä, ei vain yhtenä vaan useampana päivänä! Bleiserin alle laitoin tuon kukkapaidan, joka on tämän vuoden alelöytöjä. Erikoisuutena siinä on hihoissa ja takana olevat vetoketjut, jotka ei kuvasta kylläkään näy. Mutta jos heittäisin bleiserin narikkaan, niin ne kyllä näkyisivät ja toisivat astetta enemmän asennetta asuun. 
Musta vekkihame on myös alesta, josta bongasin sen muutamalla eurolla. Koska se oli niin uskomattoman edullinen, niin päätin siltä istumalta opetella käyttää tällaista hametta. Tämä on siis ensimmäinen vekkihameeni koskaan. Vaikka olen haaveillut hulmuavista helmoista vaikka kuinka pitkään, niin aina tosi paikan tullen en ole uskaltautunut sellaista ostaa. Ihan sillä, ettei yksikään hulmuhelmainen hame ole näyttänyt päälläni hyvältä. Myönnän, että tätäkin hametta sovittaessa, se näytti sovituskopissa itselleni kovin vieraalle. Halpa hinta sai minut kuitenkin ostamaan hameen. 

Kun hame nyt viimein, parin kuukauden odotuksen jälkeen, pääsi käyttöön, en voisi olla tyytyväisempi! Se on niin kiva! En tajua, miksen uskaltautunut käyttää tätä aiemmin. Se sopii kivasti omaan klassiseen tyyliini. Väri on kieltämättä tylsä, mutta toisaalta sitäkin monikäyttöisempi ja helppo yhdistellä. Tällaisia perusvaatteita haluankin vaatekaappini. Vaatteita, jotka on kätevä yhdistää. Eikä vaatekaappini todellakaan ole pelkkää mustaa ja harmaata, vaan olen tietoisesti pyrkinyt värittämään sitä. 

Tämä asu päälläni kävin siis päiväkahvilla ystäväni kanssa. Hyvästellessä pieni tuulenpuuska tarttui hameeseen ja sai sen hulmuamaan kauttaaltaan. Hulmuhameen titteli on ansaittu.
post signature

4 kommenttia:

 1. Kiva marilyn-hame! Tosiaankin sun tyylinen. Paita tuo kiva ripauksen väriä asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Miustakin tuntuu, että on miun tyylinen, vaikka ekaa kertaa omistan vekkihameen. :P Muutenkin tässä asussa oli hyvä olla, ja tästä varmasti saa kesäisemmän, kun jättää sukkikset ja bleiserin poijes. :) Joo, en hirveesti osaa väreillä revitellä, mutta sopivassa suhteessa tykkään tosi paljon! :)

   Poista
 2. Kaunis asu ja noi aurinkolasit on kyllä tosi mageet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hihii, vitsit, en huomannukaan noita aurinkolaseja. Nekin on melko uudet! Taisit antaa miulle idean postaukseen... ;) Ne on kyl tosi päheet, tykkään niistä ihan hirveästi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)