tiistai 21. huhtikuuta 2015

MATKA KOHTI PORTUGALIA

Olen nyt lähtöfiiliksissä. Huomenna lähdetään iltapäivällä matkaan kohti Portugalia. Matka on synttärilahjani itse itselleni. Ensin mennään bussilla Zaragozasta Madridiin Barajas –lentokentälle ja sieltä suora lento Lissaboniin. Kolme kokonaista päivää muissa maisemissa ja sunnuntaina takaisin. Suunnitelmissa olisi Lissabonin lisäksi vierailu Sintrassa. Ostettiin myös kirja, jossa on Lissabonin tärkeimmät nähtävyydet ja lähitienoot.
Matkalaukun pakkaamisen aloitin tänään. Se onkin astetta kinkkisempi homma. Tämä on ensimmäinen kerta, kun matkustan pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa. Siinä missä ennen matkalaukun pakkaus on hoitunut suorastaan rutiinilla, niin nyt olen joutunut miettimään, miten toimia esim. kasvovoiteiden tai piilarinesteen kanssa. Päädyin ostamaan suljettavia, pieniä minipusseja, joihin laitan tarvitsemani määrät kutakin. Kyllä vain, oli suorastaan huvittavaa ostaa yksittäisiä, suljettavia pusseja. Ostin aika monta ja yhteensä teki hurjat 40snt! Mutta mahtavaa, että ylipäätään oli mahdollista ostaa yksitellen. Niissä voiteet ynnä muut kulkeutuu kätevästi. En halua luopua ihonhoitorutiinistani edes matkan aikana! Ja varsinkin aurinkosuoja on todella tärkeä. 

Eilen menin ostamaan piilarinestettä matkakokoisena. Yllätys oli suuri, kun optikko antoikin sen minulle lahjaksi.

Vielä on tuhat ja yksi asiaa hoidettavana ennen h-hetkeä. Ja huomenna matka alkaa! Aion olla netin ulottumattomissa. Välillä tekee vain hyvää olla poissa, tavoittamattomissa. On myös hyvä muistuttaa itselleen, että ilman nettiäkin pärjää. Blogi ei tule päivittymään matkan aikana, mutta sen jälkeen matkapostauksia on luvassa ihan varmasti!
post signature

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi, kiitos! :) Toivottavasti kaikki menee hyvin! :)

   Poista
 2. Hyvää matkaa! Tekeekin ihan hyvää olla hetki pois netistä ja nauttia vaan matkasta täysin rinnoin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juuri noin, se tekee hyvää ja mukava palata arkikuvioihin mieli levänneenä. :D

   Poista
 3. Oikein ihanaa Lissabonin matkaa, en malta odottaa kuvien ihailua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jaiks, toivottavasti en unohda kameraa, kuten viimeks Barcelonan matkalla! XD Ei, mutta tarkoitus on ottaa paljon kuvia Portugalissa. :) Toivottavasti onnistuvat, kun tää miun kamera ei ole paras mahdollinen. :P

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä varmasti tulee ihana matka! Lyhyt, mutta ihana! :) Pietään peukkuja, että kaikki sujuu hyvin ja suuremmilta kommelluksilta vältytään. :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)