keskiviikko 22. helmikuuta 2012

HEMMOTTELUA ARJEN KESKELLÄ

Minulla on edelleen käyttämätön joululahja. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa joululahja, vaan lahjakortti kauneushoitolaan. Vähän olen sitä jopa pantannut, jotta olisi joku iloinen asia, jota odottaa. Nyt viimein haluan käyttää lahjakorttini, joten varasin ajan ja perjantaina minua odottaa aromiterapia!

Kyseessä on elämäni ensimmäinen aromiterapia, joten en edes oikein tiedä, mitä odottaa. Miksi sitten päädyin valitsemaan aromiterapian, jos en edes tiedä, mitä se tarkalleen ottaen on? Hyvä kysymys, mutta siihen liittyy pieni tarina.

Vuoden vaihde on aina sellaista aikaa, jolloin pysähdyn miettimään kulunutta vuotta. Yksi asia, mitä tein uuden vuoden pohdintojeni yhteydessä oli horoskooppien lukeminen. En yleensä lue niitä, saati ottaisi todesta. Uutena vuotena on kuitenkin toisin. Silloin on kiva lukea, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja voin jopa vähän leikkiä ottavani horoskoopit ennustuksineen vakavasti. Horoskooppijutussa härkiä suositeltiin kokeilemaan aromiterapiaa. Se jäi mieleen.

Nyt, kun minulla on tämä upea, hieno ja ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kauneushoitolaan, niin ajattelin oitis kokeilevani sitä. Sen pituinen se ja eipähän tarvinnut vaivata päätä, kun noin helposti onnistui valinta. Pakkohan sitä pitää kokeilla, kun horoskoopissa sanottiin!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)