sunnuntai 19. helmikuuta 2012

SALAMAVALOJEN SÄIHKETTÄ JA ELOKUVA-ASIAA

Ohjaaja Mariano Barroso, näyttelijä-laulaja Leonor Watling ja näyttelijä Miguel Ángel Silvestre saapuivat promotilaisuuteen Zaragozaan 16.2.2012 uuden elokuvansa Lo mejor de Eva tiimoilta.

Vastassa oli kymmenittäin kirkuvia tyttöjä ja sitäkin enemmän salamavalojen säihkettä. Sali oli täpötäynnä ja suurin osa nimenomaan nuoria tyttöjä -jopa siinä määrin, että ohjaaja Mariano Barroso kysyi heti tilaisuuden alussa onko paikalle saapunut ollenkaan miehiä.

La Buena Estrella-tilaisuuden organisoija Luis Alegre esitteli tilaisuuden alussa elokuvan. Lo mejor de Eva on trilleri, joka kertoo Eva-nimisestä (Leonor Watling) tuomarista. Hän saa hoidettavakseen uransa tärkeimmän jutun: naisen murha. Jutun tiimoilta hän tapaa miehen (Miguel Ángel Silvestre), jota on vaikea vastustaa…

Elokuvan esittelyn jälkeen tuli kysymysten vuoro. Kysymyksiä esitettiin lukuisia. Yleisöä kiinnosti saada tietää mm.  kumpi Leonor kokee olevansa enemmän: näyttelijä vai laulaja? Siihen hän itsekään ei osannut antaa vastausta. Elokuvasta haluttiin tietää esimerkiksi se, kuinka pitkään meni tehdessä sitä. Selvisi, että seitsemän viikkoa. Miguel Ángel Silvestren uraa käytiin läpi. Hän on näyttelijä, jolla on mahdollisuus saavuttaa huikaiseva ura. Tähän asti Miguel Ángel Silvestre on näytellyt enimmäkseen charmikkaan miehen rooleja, vaikka rahkeet riittäisivät monipuolisempiin rooleihin.
Mariano Barroso (vas.), Leonor Watling, Luis Alegre ja Miguel Ángel SilvestreEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)