lauantai 18. helmikuuta 2012

PROMOCIÓN FANTASMA – ELOKUVAN TÄHDET

Keitä he ovat..?
Alexandra Jiménez aloitti pienenä baletin, mutta päätyikin näyttelijättäreksi. Se kannatti. Hän on osoittanut olevansa suuri ja taitava näyttelijätär, joka on ollut monessa mukana. Suomalaiset muistanevat hänet Serranon perheestä.

Serranon perhe oli joitakin vuosia sitten todella suosittu espanjalainen tv-sarja ja raivasi tiensä suomalaisten katsojien sydämiin. Alexandra näytteli Serranon perheessä Áfricaa. Nyt Alexandra on mukana komediassa nimeltä Promoción fantasma. Hän saapui yhdessä kollegansa Raul Arévalon ja ohjaajan Javier Ruiz Calderan kanssa promotoimaan uutuuselokuvaansa La Buena Estrella –tilaisuuteen Zaragozaan 15.2.2012.

Raul Arévalo ei suinkaan jää näyttelijänä Alexandran varjoon, vaan myös hän on erittäin kokenut näyttelijä. Jo opiskeluaikoinaan hän pääsi mukaan sarjaan nimeltä Compañeros, minkä jälkeen hän on myös esiintynyt lukuisissa sarjoissa ja elokuvissa. Promoción fantasma –elokuvassa hän onkin pääosassa.  

Javier Ruiz Caldera on nuori ohjaaja, joka on tunnettu etenkin elokuvansa Spanish movie (2009) ansiosta. Nyt hän loistaa jälleen ohjaajan taidoillaan: Promoción fantasma, komedia, joka kertoo opettajasta nimeltä Modesto (Raul Arévalo). Modestolla on hieman erikoinen kyky. Hän nimittäin näkee ajoittain kuolleiden haamuja...

Kemiaa ja komediaa
Kolmikko saapui promotilaisuuteen hyväntuulisina, iloisina ja hymyilevinä. Suurin urakka on takanapäin ja edessä siintävät uudet haasteet. Yleisöä oli saapunut paikan päälle noin parisenkymmentä, niin nuoria kuin vanhoja. Yllättäen seniorit antoivat todella hyvää palautetta elokuvasta, mikä yllätti ohjaajan positiivisesti. 
Ohjaaja Javier Ruiz Caldera (vas.), Luis Alegre, Alexandra Jiménez ja Raul Arévalo
Luis Alegre esitteli tilaisuuden julkkisvieraat ja kertoi myös tapansa mukaan itse elokuvasta. Tämän jälkeen näyttelijät ohjaajan kera saivat suunvuoron. Ohjaaja toivoikin paljon kysymyksiä, koska ”ne ovat varmasti paljon nokkelampia, kuin mitä vastaukset”.

Kysymysten avulla alkoi keskustelu, jossa tunnelma oli rento. Hiljaisiakin hetkiä oli, mutta ehkä yleisö oli niin mykistynyt ja haltioissaan, ettei sanaakaan saatu suusta – mikä Espanjassa on harvinaista. Ohjaaja kertoi, että hän halusi tehdä erilaisen elokuvan. Komedia, joka käsittelee kummitusteemaa, olikin varsin haastava ja tarpeeksi erilainen. Näyttelijöiden Raulin ja Alexandran välillä on kemiaa ja se näkyy myös elokuvassa.

Alexandra oli aina ajatellut olevansa ennen kaikkea draamanäyttelijä, mutta hieman yllättäen häntä ei draamoissa näy. Raja komedian ja draaman välillä voi olla yllättävän pieni. Alexandra kertoi, että ihan niin kuin draamassakin, myös komediassa voi kärsiä yhtä vahvasti.

Elokuvan teko sujui todella hyvin, eikä vähiten kemian ansiosta. Vaikeita kohtauksia ei ollut, koska kaikki meni niin hyvin. Ja hyvin meni myös La Buena Estrella –tilaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)