maanantai 20. helmikuuta 2012

PROMOCIÓN FANTASMA (komedia, 89 min.)

Innostuin sitten viikonloppuna menemään ihan elokuvateatteriin katsomaan Promoción fantasma-elokuvan. Oli kiva mennä elokuviin pitkästä aikaa ja vieläpä komediaa katsomaan. Naurua ei elämässä ole koskaan liikaa.

Itse elokuvan juonesta voin kertoa hieman enemmän kuin mitä aikaisemmin, mutta mitään juonipaljastuksia ei ole tarkoitus tehdä. Eli Promoción fantasma kertoo nuoresta opettajasta nimeltä Modesto, jolla on erikoisempi kyky. Hän nimittäin näkee kuolleita, mutta sehän ei tee hänen elämäänsä yhtään helpoksi –vaan päinvastoin. Modesto aloittaa uudessa työpaikassaan koulussa, jossa sattuu kummia…

Promoción fantasma on elokuva, jossa eri tilanteiden avulla saadaan revittyä huumoria, ja monesti alapää/seksisävytteistä. Elokuvassa on niin koomisia tilanteita kuin hieman yllättäen myös vakavia aiheita. Elokuva onnistui olemaan erilainen aiheensa puolesta ja viihdyttävä ilman epäilystä. Koomisissa tilanteissa puolestaan oli turhan monta kliseetä, jekkua, jotka saavat katsojan nauramaan.

Komedian teko on mielestäni todella haastavaa, koska tarkoitus on tehdä kepeä elokuva, jossa saa nauraa luvan kanssa. Kuitenkin eri asiat naurattavat eri ihmisiä. Promoción fantasma onnistui komediana ja sai katsojat nauramaan –olkoonkin sitten kliseiden avulla. Näillä sanoilla totean elokuvan olevan ihan kelpo komedia lauantai-illan viihdykkeeksi.
Kuva on lainattu täältä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)