perjantai 26. helmikuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT –VIIKKOKATSAUS

Tämä tulee taas ajastettuna, sillä meillä on edessäpäin Bilbaon matka ja en millään ehdi enää perjantaina koneen ääreen. Bilbaoon on luvattu huonoa säätä ja vielä tätä kirjoittaessa oltiin molemmat melko huonovointisia. Saas nähdä, miten reissu sujuu.

Vain viikko sitten tein päivämatkan Barcelonaan ja kyllä yllätyin linja-autoyhtiö Alsan busseista. Alsalla olen matkustanut ennenkin, mutta ekaa kertaa olin bussissa, jossa jokaisen matkustajan kohdalla oli tabletti. Elokuvia, sarjoja, pelejä, musiikkia –oli mistä valita! Harmi, etten ollut ottanut kuulokkeita mukaan…

Nyt Bilbaon matkalle aion varustautua kuulokkeiden kera, jospa vaikka osuisi yhtä hieno bussi kohdalle.
Viikon aikana ei taas tullut paljon elokuvia katsottua, joten en laittaisi ollenkaan pahitteeksi, jos voisin hyödyntää matkan bussissa leffoja katsellen.

Elokuvat
Stand up guys
Rikoselokuva, jossa Val vapautuu vankilasta, lusittuaan 28 vuotta vasikoimatta entisiä gangsteritovereitaan. Yksi heistä on Doc, joka on häntä vastaanottamassa…

Leffa oli ihan jees. Ajoittain siinä oli hyvät hetkensä. Mukava lauantai-illan leffa ajanvietteeksi. Elämää suurempaa juonta ei kannata odottaa, mutta konkarinäyttelijöiden parissa viihtyy leffatuokion verran.
***
Kuva on lainattu netistä.
Sarjat
Sarjapuolella tuli katsottua yksi jakso Sleepy Hollow-sarjasta. En viime viikolla ehtinyt katsoa sitä loppuu, mutta tällä viikolla asia saatiin korjattua. Menossa on ensimmäinen tuotantokausi ja vaikka periaatteessa tarinassa olisi aineksia hyvään sarjaan, niin jotenkin tuntuu vähän tylsältä? Sarja on saanut niin hyvää palautetta joka puolelta, että en tiedä pitäisikö antaa toinen mahdollisuus ja jatkaa, vai jätänkö kesken. 

Muidenkin sarjojen seuraamista jatkoin. Tuttuun tapaan Supernatural ja Grimm jatkuivat. 

Ja tällainen sarjaviikko minulla oli. Suhkot vaatimaton, mutta aina ei aika riitä.
Kuvat on lainattu netistä.
Millainen elokuva -/ sarjaviikko teillä on ollut? Oletteko nähneet Sleepy Hollow-sarjaa? Muuttuuko se paremmaksi myöhemmässä vaiheessa vai jatkuuko samanlaisena?
post signature

4 kommenttia:

 1. Aloitin myös jokin aika sitten katsomaan tuota Sleepy Hollow -sarjaa, mutta matka tyssäsi ensimmäiseen jaksoon. Ideana todella mielenkiintoinen, toteutus taas ontui aika pahasti. En tiedä sitten, että jatkuisiko myöhemmin parempana, mutta jos alku ei nappaa, niin ei sitä tule sitten pidemmälle katsottua. Kerro toki jos päädyt jatkamaan, että oliko hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, samaa mieltä. Idea olisi niin mielenkiintoinen, mutta toteutus ontuu pahasti... Muistan erään toisen sarjan, jossa ensimmäiset jaksot olivat niin puuduttavan tylsiä, että se olisi takuulla jäänyt kesken, ellei sitä varta vasten olisi suositeltu. Ja lopulta se sitten osoittautui todella hyväksi sarjaksi. Ehkäpä Sleepy Hollowin kohdalla tapahtuisi sama... Kerron toki, jos päädyn jatkamaan sen parissa! :)

   Poista
 2. Sleepy Hollow on aluksi tylsä, mutta muuttuu aika jännittäväksi. Näyttelijät näyttelevät yli tai ovat vaan hieman huonoja, mutta jossain kohden tuli sarjaa katsottua huimalla innolla. Nyt meneillään viimeinen tuotankokausi ja se ontuu... Jos olet katsonut aikoineen Fringeä ja Fringen Walter oli erittäin mehukas hahmo, hyvä on myös Sleepy Hollowssa, jos sarjaa jaksaa katsoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiia, kiitos hurjasti siun kommentista! Siis tosiaankin on ollut tuskastuttavan tylsä alussa, mutta kiva kuulla, että en ole ollut ainoa mietteineni. Ehkä innostun seuraamaan sitä, koska sieki olet seurannut ja miten miusta tuntuu, että meillä on samanlainen sarjamaku. ;) Ja kyllä, Fringe on katottu alusta loppuun, Walter oli yksi sarjan peruspilareista! :)Huikeaa, että olisi nyt mahdollista nähdä hänet Sleepy Hollowssa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)