perjantai 6. toukokuuta 2016

LEFFAT JA SARJAT –VIIKKOKATSAUS

On jälleen elokuvien ja sarjojen viikkokatsauksen aika! Yllättävän paljon olen viikossa ehtinyt, kun näiden leffojen ja sarjojen lisäksi olen myös käynyt kuntosalilla muiden juttujen lisäksi. Hyvin olen koko talven ja kevään jaksanut käydäkin siellä, yleensä kolme kertaa viikossa.

Elokuvat
Star leaf (sci-fi, trilleri, v.2015)
Joukko retkeilijöitä löytää metsästä avaruusolentojen marihuanaa, ja päätyvät taistelemaan henkensä edestä avaruusolentojen suuttuessa.

Tämä oli jotenkin outo elokuva. Se kuitenkin alkoi niin jännittävästi, etten raaskinut jättää sitä kesken. Mielestäni tämä menee ”regular”-kastiin, koska vaikka periaatteessa se oli omaperäinen, niin ei kuitenkaan uskottava ja moni muukin kohta tässä ontui.
**
Kuva on lainattu.
Anna Karenina (draama, v.2012)
Leo Tolstoin kuuluisaan samannimiseen romaaniin perustuva elokuva kielletystä rakkaudesta ja petoksesta. 

Odotin tarinalta niin paljon enemmän. Itse elokuva on hyvä ja hyvin lavastettu hyvine näyttelijöineen. Jotain jäi silti puuttumaan. Tämä oli myös paikoin hidas leffa, mutta tulipahan katsottua. En tiedä innostunko enää lukemaan itse kirjaa.
***
Kuva on lainattu.

Sarjat
Sarjoissa seurasin seuraavia tapauksia: Grimm, Better Call Saul, Fear the Walking Dead, Last man on earth, Manhattan ja Game of Thrones. 

Erityisesti Game of Thrones oli jälleen viikon kohokohta. Koko jaksossa sattui ja tapahtui alusta loppuun. Lisäksi aina tuppaavat jättämään johonkin jännittävään kohtaa, kuten tälläkin kertaa.

Last man on earth –sarjan kohdalla puolestaan toivon sen loppuvan pikaisesti. Kummasti huonontunut ja meno on mennyt niin naurettavaksi, että ihan ärsyttää.  

Manhattan on puolestaan tylsänpuoleinen, en ole vielä ollenkaan vakuuttunut. Olenkin nähnyt vasta pari jaksoa.

Grimm on tuttuun tapaan huippu.

Better Call Saul on hyvä. 

Fear the Walking Dead on myös hyvä. Ei verrattavissa The Walking Dead-sarjaan, koska se on tehty eri twistillä (maailma on sama, mutta näyttelijät ja tarina eri). Olen kuitenkin myyty ja ehkä jopa toivoisin, että jotenkin nämä sarjat yhdistyisivät tulevaisuudessa niin, että tarinoiden henkilöt kohtaavat jossain vaiheessa…
Kuvat on lainattu.
Millainen elokuva -/ sarjaviikko teillä on ollut?
post signature

2 kommenttia:

  1. Leffoja katsoin vain Braveheartin. Sarjoista on mainittava Satuhäiden jakso, joka oli kuvattu Gran Canarialla. Jaksossa vilahti niin tätini kuin entinen työkaverikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Braveheart on tosi hyvä leffa! :) Vaude! :) Varmaan on ollu jännä kattoo Satuhäitä. ;) Itsekin tykkäsin sitä kattoo Suomessa ollessa. :)Kiva, kun siinä näytetään häitä muualtakin kuin vain Suomesta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)