maanantai 2. toukokuuta 2016

PÄIVÄN PIRISTYS: KOIRANOMISTAJAT, HOI!

Nyt tulee aikamoinen (uutis)pommi. Kotikulmillani törmäsin näin huisiin eläinkaupan näyteikkunaan, enkä malta olla kailottamatta siitä täällä.
Myytävänä olisi koirille jäätelöä. Tai jos jäätelö on liian soft-kamaa, niin tarjolla olisi myös olutta. Tarina ei kerro, onko olut alkomahoolipitoista. Tai maistuuko tällainen koirille ylipäänsä. Mitä jos tulee ostettua ja sitten nirppanokka-koira ei sitä söisi/joisi?

Ehkä tämä on jo tuttu juttu teille koiranomistajille, mutta itseäni aluksi hätkähdytti. Jäätelöä ja olutta koirille, really?
Mutta kun tarkemmin miettii, niin ehkä täällä Zaragozassa voisi olla tarvetta moiselle. Lämpötilat kun saattavat kesällä huidennella jopa +40ºC-asteessa. Jos jo meille immeisille tekee tiukkaa, niin kuvitelkaas sama eläimille. 

Monilla koirilla on vieläpä aikamoinen karvapeite, vaikka hekin tietääkseni karvansa vaihtavat, kun kesää kohti mennään. Näin ollen voisi ajatella, että viilentävä jäde tai olut, voisi tehdä nannaa koiraystävillemme. Miten olisi? Kumpaako laitettasi? ;)
post signature

4 kommenttia:

 1. Ohho! o.O

  Enpä ole tosiaan ennen kuullut / nähnyt moista! Mä luulen, että meidän apinat valkkais ton jäden, ne lipsi tänään jämät mun jätskikupista. Jätskin ymmärrän, kun se tehdään aineista, joita koiran elimistö sietää, mutta olut? Miksi ihmeessä? Voihan se olla jotain oluen tavalla tehtyä, missä on vettä enemmän koiralle hyödyllisiä ainesosia... Jännää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aikamoinen ylläripylläri tää oli miulleki, ku ekaa kertaa näin. :D Jep, en ymmärrä, mutta kaipa näillekin on kysyntää. :D Ja toisaalta jotenki huvittava ajatus. Kiitos, kun kommentoit! :)

   Poista
 2. Hih koirien jäätelöön en ole vielä törmännyt, mutta koirien olutta saa ihan Turustakin. :) Ilmeisesti se on jotakin lihalientä, johon on lisätty mallasta (ei siis sisällä alhoholia tietenkään).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aina sitä tulee vastaan kaikkea uutta. :D Hei, kiitti paljon tiedosta, toi lihaliemi kuulostaaki jo paljon järkevämmältä. :) Juu, ei tietenkään. ;) Kirjotan aina nämä Päivän piristys-jutut kieliposkella, hih. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)