tiistai 4. joulukuuta 2012

ASIAA HUULIPUNISTA

Olen vuosien saatossa kokeillut erimerkkisiä huulipunia. Huulipuna kuuluu päivittäiseen meikkiini ja tässäpä olisi ajatuksia muutamista. En tosiaan ole mikään kosmetiikka-alan asiantuntija, joten ihan mutu-tuntumalla on nyt nämä kaikki ajatukset kirjoitettu. Muuten vain koen aiheen kiintoisaksi. 

Unelmieni huulipuna kestäisi pitkään kauniina, olisi koostumukseltaan hivenen samettinen, mutta kuitenkin kosteuttava, kiiltäisi sopivasti ja ei olisi hinnalla pilattu.

Huulipuna, joka yllätti:
Kiko. Etsin räiskyvää, kirkkaanpunaista huulipunaa. Löysin sellaisen yllätyksekseni Kikosta ja lähti niin halvalla, että suoraan sanottuna jopa epäilin sen toimivuutta. Maksoi siis vain jotain 2€... 

Kaikki epäillykset haihtuivat savuna ilmaan, kun kokeilin huulipunaa ekan kerran. Sävy oli juuri sellainen kuin halusinkin -siis täydellinen! Ja kesto parempi, paras, kuin muissa huulipunissa. Tämä on muuten ainut huulipunani, joka ei ole hävinnyt huulilta edes ruokailun aikana. Voisi melkein luulla kestohuulipunaksi. Heh. Sitkeä tappaus kaikin puolin! Huono puoli on se, että koostumus on sellainen kuiva. Huuletkin sitten tuntuu hivenen kuivahkoilta.
Kiko Make Up Milano: sävy 84

Huulipuna, joka miellyttää:
L’Oreal.  Minulla on L’Orealin huulipunia kaksin kappalein ja ne tuntuvat oikein miellyttäviltä huulilta ja juuri nämä sävyt on ihania. Huulet tuntuvat kosteutetuilta, samettisilta, mutta myös kevyiltä. Huulipunan kesto ei ole mitenkään mainittavan hyvä. Päivän mittaan täytyy sitten lisäillä tätä. 
L'Oreal Paris: sävy 102 Mauve Cherie
L'Oreal Paris: sävy 501 Nude Ingenue

Huulipuna, johon tykästyin:
Avon. Edullinen hinta ja todennäköisesti se kaikista upein sävy. Mistä osaltaan kertoo se, että olen jo melkein käyttänyt huulipunan loppuun. Huulipuna on koostumukseltaan samettinen, ehkä jopa liiaksi, mutta upea väri antaa sen anteeksi. Tätä joutuu myös päivän aikana lisäilemään. Ja tietenkään ei ole kuvaa Avonista... Se joutui miun veljelle lähettämäni joululahjapaketin mukana Suomeen.

Huulipuna, joka on aina käsilaukussani:
Astor. Todella kiva sävy, tummanpuhuva ja peittävä. Hyvä huulipuna rohtuhuulipäiviin, kun peittää niin hyvin.
Astor: sävy 230 Soft Sensation
Huulipuna, jota käytän harvoin:
Nyc. Ihan normihuulipuna. Sävy (312) on NIIN vaalea, etten tunne sitä täysin omakseni. Tykkään laittaa tätä erityisesti silloin, kun on juhlan aihetta. Tätä huulipunaa minulla oli espanjalais-palestiinalaishäissä, josta tein postauksen. Kyseisen hääpostauksen viimeisimmässä kuvassa miulla näkyy huulipunana tätä ja luultavasti minulla on sipaisu vaaleanpunaista huulikiiltoa.

Huulipuna, johon PETYIN:
Maybelline. Jonka huulipunat lupaavat vaikka kuun taivaalta, mutta ei sitten käytössä osoittaudu lähellekään niin hyviksi. Maybelline on ihan perushuulipuna, joka tuntuu huulilla kevyeltä. Päivän mittaan tätä(kin) täytyy lisäillä huuliin. Maybelline kuuluu muuten L’Orealin alaisuuteen.
Maybelline: sävy 104 Rubis Diamods
Paras huulipuna
kestoltaan..............................................................................Kiko.
sävyltään................................................................................Avon.
koostumukseltaan...................................................................L'Oreal
kokonaisuutena.......................................................................ööh..???

Ilmeisesti täytyy jatkaa täydellisen huulipunan metsästystä, koska näistä yksikään ei merkittävästi ole ylitse muiden. Kunniamaininta tosin vielä Kikon huulipunalle, joka on kaikista huulipunistani ainokaiseni, joka todella kestää ja pitää esmes sen ruokailun aikana. Muita täytyy lisäillä useampaan otteeseen päivän mittaan.

Edelleen jatkan huulipunaviidakossa kulkemista, josko löytyisi se ylivoimaisesti paras puna. Terveisin nimimerkillä "huulipunaa mä metsästän..."
post signature

6 kommenttia:

 1. Toi eka huulipuna sopii sulle ehdottomasti parhaiten! Se tuo kivasti väriä kasvoille ja näin ollen muuta meikkiä ei tarvitse laittaa niin paljoa. Itse käytän Chanelin huulipuna/huulikiiltoja. Olen ollut todella tyytyväinen niiden laatuun. Se on tää naisen elämä varsin monimutkaista ja mukavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, totta turiset. Monimutkaista kyllä, mutta antoisaa, näin kokeilemalla sitä oppii. ;) Ja mukavaa, kuten mainitsitkin. Ei mutta kiitos! Miustakin tuo Kikon huulipuna on tosi ihana, se on niin pirteä. :) Oiii, Chanel on varmasti huipputuote jo merkkinsä puolesta! Uskon, että ovat todella laaduikkaita. Olisipa ihana kokeilla niitä myös. :)

   Poista
 2. Ihania värejä! En ymmärrä, kun huulipunat näyttää aina niin hyville muilla, mut mulle ei ollenkaan sovi! En tietysti oo tottunut käyttämäänkään, kun se ripsarikin tuottaa vaikeuksia haha : D ehkä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti. :) Uskon, että siulla näyttäs hyvältä mikä sävy vain. Rohkeasti vain kokeilemaan, jos kiinnostaa! :) Itse vaikka käytän punia päivittäin, niin melkolailla samoja ajatuksia, et miten muut saakin näyttämään huulet niin hyviltä. :D

   Poista
 3. Mistä voi ostaa Astorin huulipunan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kysymyksestä. Oman Astor -huulipunani ostin muistaakseni El Corte Inglésistä, joita löytyy siis ihan ympäri Espanjaa. Myös If (http://www.perfumeriasif.com/) ja Sephora(http://www.sephora.es/)-liikkeet myyvät kosmetiikkaa Espanjassa ja joissa olen monet kerrat käynyt. :)Valitettavasti en tiedä, mistä Astoria Suomessa voisi ostaa, mutta toivottavasti tästä oli apua.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)