lauantai 29. joulukuuta 2012

SUURENMOINEN KIRPPISLÖYTÖ

Olin viime viikolla useampaankin otteeseen oman paikkakunnan kirppiksellä.  Tein hurjan homman ja pistin iskän dvd:t myyntiin, lähestulkoon toista sataa elokuvaa. Älkää huoliko, tällä kertaa kysyin ensin luvan.

Olen ennenkin myynnyt kirppiksellä, mutta enpä arvannut, että tästä tulee näin kova urakka. Tulostin ei toiminut, eikä mitkään maailman poppaskonstit tuntuneet auttavan. Luovutin. Hintalaput piti tehdä toisaalla. Sitten kun olin viemässä niitä dvd:eitä myyntiin, niin auto sippasi kovan pakkasen saattelemana. Lopulta se suostui käynnistymään ja nippa nappa selviydyin kirpparille. 

Siellä ollessa ihailin taas sitä yhtä arkkua, josta kerroin tässä postauksessa. Hillitsin itseni todeten, etten nyt millään voi noin kallista arkkua ostaa tilasyöpöksi huoneeseeni. Sinne ei kyllä mahdu yhtään enempää arkun kokoisia heräteostoksia. Muutenkin, kun olen lähes tyytyväinen huoneen sisustukseen ja tunnelmaan ja kaikkeen.

Sen sijaan huomasin sattumalta villatakin, joka herätti heti huomioni. Ensinnäkin, enkö juuri joku aika sitten ollut katsellut Helsingin kirppareilla samantyylisiä norjalaisia villatakkeja tuskaillen suuria hintoja ja vääriä kokoja? 

Lähestyin villatakkia pienellä varauksella. Ensin hämmästyin. Hinta, se oli vain 4€! Sitten ilostuin! Villatakki on norjalaista tekoa, mahtavaa! Erityisesti siinä viehättivät kuviot, värit ja ne yksityiskohdat. Kiikutin takin sovitettavakseni ja sehän istui –ainakin melkein. Eikun vain kassalle ja sitten sain lähteä voittajatunnelmissa. Mikä löytö! Wuhuu! En olis kuunaan uskonut löytäväni jotain tällaista! Ihmeellistä! Ihanaa! Paistaa se aurinko näköjään risukasaankin. Hih.
 post signature

8 kommenttia:

 1. Toi villatakki on just sellainen jota olen itsekin etsinyt, wau! Olet löytänyt varsinaisen aarteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Sait miut hymyilemään kommentillasi. :) Lupaan pitää tästä hyvää huolta. Helsingissä oli muuten kirppareilla paljon tämäntyylisiä norjalaisia villapaitoja ja-takkeja eri kokovaihtoehdoin. Jos satut menemään uudestaan sinne, niin kannattaa käydä katsomassa. Hinnat toki oli kalliimpia, mutta onhan ne tosi kauniita! :)

   Poista
 2. Vau, upea! Sopii sinulle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar! Mukava kuulla, että sopii. :)Ettei ollut vain omassa päässä tuo tunne. ;)

   Poista
 3. Supersöpö neule! :) Tuo kuvio on tosi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Todellakin! Miten lie joku onkaan raaskinu luopua tosta? ;)Tuossa kuvioinnissa on kiva, kun on punaistakin piristämässä kokonaisuutta. :) Mätsäsi aikas hyvin tuon tummanpunaisen kynsilakkan kanssa. :D

   Poista
 4. Aivan ihana neule ja näyttää niin lämpimältä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Reetta, kiitos! :) Oon ollu ihan supertyytyväinen tähän ja ei oo ainakaan viel tarvinnu palella pakkasissa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)